Премиерът Бойко Борисов, които преди няколко месеца беше недоволен задето

...
Премиерът Бойко Борисов, които преди няколко месеца беше недоволен задето
Коментари Харесай

Наобратно: Борисов пак недоволен от датата на изборите, сега му била рано

Премиерът Бойко Борисов, които преди няколко месеца беше неудовлетворен задето президентът не е насрочил изборите за най-ранната допустима дата – 28 март, в този момент отново подлага на критика президента, само че тъкмо за противоположното – че не ги е насрочил със седмица по-късно.

В петък, при едно от многочислените си фейсбук включвания в последния ден на предизборната акция, Борисов се опита да вмени виновност на Румен Радев:

" Ако имахме държавен глава, а не претендент за президент или претендент за водач на една партия и изборите бяха единствено с една седмица по-нататък - виждате, че пикът на вълната към този момент е надолу, имунизираните стават повече от инфектираните (...) щеше да е доста по-спокойно и нямаше да се постанова в такава рискова конюнктура да приготвяме машинното гласоподаване и всички ограничения ".

Вероятно заради голямата си натовареност около обиколките с джипа Борисов е не запомнил, че по-рано застъпваше напълно друга теза.

В началото на декември президентът. Преди окончателното решение за датата обаче, Радев организира съвещания с парламентарни и извънпарламентарни партии, със здравните управляващи и изборната администрация. Тогава той изиска от здравните управляващи прогноза за развиването на епидемията и проект за изборите, а те от своя страна го приканиха първо да насрочи датата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР