Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на подпорната стена по пътя

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на подпорната стена по пътя
Коментари Харесай

Пътят към Рилския манастир да е като картичка, без кусури, заръча Борисов

Премиерът Бойко Борисов инспектира построяването на подпорната стена по пътя за Рилския манастир. С включване онлайн с видео в профила си във фейсбук министър председателят Бойко Борисов регистрира следващите триумфи на държавното управление и локалните управляващи и даде заръки:

" Парите са при вас, вършете работа. Искам тук да е като картичка, като дойдат хората да се поклонят да няма нито едно нещо недоизкусурено ", съобщи министър председателят, обръщайки се към кмета на Рила Георги Кабзималски.

За реституция и прехрана на манастира сме дали над 600 хиляди лв. и още два милиона лв. за пречиствателна станция, похвали се Борисов. Той благодари на кмета, че е оттеглена жалбата за заустването на водата в региона на Рилския манасти

Борисов е в компанията на заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който изясни какъв брой тежка е била работата по укрепването на пътя. Освен техника са се присъединили и алпинисти с ръчна работа, акцентира Нанков.

По скатовете се поставяни анкери, които задържат железна мрежата към ската на планината, с цел да няма свличания на земна маса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР