Премиерът Бойко Борисов инспектира и пътя Пловдив-Асеновград. На въпрос дали

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира и пътя Пловдив-Асеновград. На въпрос дали
Коментари Харесай

Бойко Борисов се скара на журналистите


Премиерът Бойко Борисов инспектира и пътя Пловдив-Асеновград. На въпрос дали е удовлетворен, той сподели, че фактически всичко става хубаво, написа Novini.bg

„ Но в този момент пък ни желаят и пари за осветяване, желаят и локали “, изясни той. На въпрос какъв брой в допълнение пари са нужни, министър – ръководителят отговори: „ Те ми приказват малко като трънски майстори. Искат по 15, 20, 30 хиляди лв.. Ей по този начин ми приказват. Но фактически, в случай че не сложим осветяване, ще е рисково за придвижването “.

На въпрос по какъв начин би коментирал решението на Светия Синод да не изпрати приветствен адрес във връзка 1000 години Охридска епархия, Борисов отговори: „ Църквата е настрана от страната като устройство, тъй че няма да разясня. Има неща, които не ги разбирам “.

Относно това какво ще разисква с Владимир Путин, Бойко Борисов съобщи на публицистите: „ Нали не си мислите, че ще ви се изяснявам в този момент. Кога съм споделил нещо авансово?! Питайте ме за Украйна. Сряда е надалеч. Вижте в този момент какво Българска социалистическа партия са ни предизвикали и по какъв начин блокираха строителството в страната, а не ме питайте по кое време ще завали първият сняг. Идвайте малко по – готови “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР