Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за отпускане на допълнителни

...
Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за отпускане на допълнителни
Коментари Харесай

Борисов обеща 15 млн. лв. на надзирателите в затворите

Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за разпределяне на спомагателни средства за две основни дирекции в Министерството на правораздаването - " Изпълнение на наказванията " и " Охрана ", заяви Синдикатът на чиновниците в пандизите след среща на негови представители с Борисов и правосъдния министър Цецка Цачева, написа Дневник.

След съвещанието на държавното управление през днешния ден Цачева разясни, че ще бъдат отпуснати общо 15 млн. лева

Парите би трябвало да послужат за увеличение на главните месечни хонорари и равнене на сумите, плащани за характерни служебни действия с тези в Министерство на вътрешните работи, допълват от синдиката.

В следваща среща в Министерството на правораздаването са били избрани софтуерните стъпки, разпределени съответните задания със периоди за осъществяването им. Уговорена е била и последваща среща в Министерството на правораздаването на 29 март.

Синдикатът на чиновниците в пандизите ще разиска направените оферти до края на седмицата и ще разгласи дали ще продължи протестните дейности.

До вземането на решение се анулират авансово плануваните до края на седмицата местни митинги в градовете Ловеч, Враца, Пазарджик и Стара Загора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР