Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между Сърбия, България, Гърция и Румъния

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще взе участие през днешния ден и на следващия ден в Съвета за съдействие на високо ниво сред Сърбия, България, Гърция и Румъния, оповестиха от държавната пресслужба.

Четиристранната среща на балканските водачи ще се състои в Белград. Президентът на Сърбия Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила ще бъде хазаин на министър председателите на Гърция Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015... към профила, на Румъния Михай Тудосе и на България Бойко Борисов. Четиримата водачи се срещат два месеца след първите им диалози във Варна. На срещата ще бъде разисквано развиването на икономическото съдействие, укрепването на районната непоклатимост и поддръжката за интеграцията на страните в района.

В рамките на визитата България ще подпише със Сърбия Меморандум за понижаване на интернационалните цени за роуминг услугите. Сръбската страна е втората страна от Западните Балкани, с която сключваме съглашение в тази област. Преди по-малко от месец страната ни подписа подобен документ с Република Македония. Отпадането на роуминга на страните от Западните Балкани с Европейски Съюз е измежду целите на българското държавно управление и на българския еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила. То е част от ограниченията за възстановяване на свързаността на всички нива в района, което директно ще се отрази на контактите сред жителите и компаниите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР