Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов разговаря със саудитски министри в Давос

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила беседва с министрите на търговията и вложенията на Саудитска Арабия Маджид Бин Абдулла Ал-Касаби и с министъра на енергетиката, индустрията и минералните запаси Халид Ал-Фалих. Те оцениха високо визитата на министър-председателя в края на ноември м. година и показаха, че диалозите в Рияд сред представителите на държавните управления са чудесно начало за ползотворно съдействие сред двете страни, оповестиха от държавната пресслужба.

Срещата на премиера Борисов със саудитските министри се състоя в границите на Годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос. На нея бяха разисквани подхванатите дейности след формалното посещаване в Кралство Саудитска Арабия за активизиране на двустранното икономическо съдействие и усилване на комерсиалния стокообмен и вложенията.



Премиерът Борисов употребява мотива да съобщи сърдечните си поздрави към крал Салман бин Абдулазиз Ал-Сауд и престолонаследника Мохамед бин Салман Ал-Сауд и да благодари за чудесно проведеното посещаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР