Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов събра Националния щаб в кабинета си. Вижте какво обсъдиха днес!

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разпореди на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през и на представителите на Националния действен щаб (НОЩ) да продължат напъните за подсилване на лечебните заведения, в които се лекуват пациенти с COVID-19. Това разкри министър-председателят си във фейсбук.

Целта е да има всичко належащо – персонални защитни средства, медикаменти, дезинфектанти, кадрови запас.

"Обсъдихме и провеждащото се в страната клинично изследване на медикамент за приблизително тежки и леки случаи на ковид, за което се чакат резултатите и мнението на Изпълнителната организация по медикаментите ", уточни още Боросов.



Вчера стана ясно, че изключителната епидемиологична конюнктура ще бъде удължена. Здравният министър ще има право да издава спомагателни заповеди за ограничение на болестта. От регионалните управи пък ще се изисква по-строг надзор върху осъществяването на настоящите ограничения.

България е покрай откриването на лекарство против COVID-19

Междувременно бе обявено, че нашите експерти работят по изразботването на медикамент против COVID-19. Клиничното тестване към този момент тече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР