Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов иска да има Медицински съвет

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира значима среща в Министерски съвет.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1856
Той разисква ограниченията за битка с ковид и нови хрумвания за тях с представители на медицинските среди.

Министър-председателят предлага събиране на внушителен медицински щаб от необятен набор експерти.

"В тази борба би трябвало да сме патньори. Ако не сме единни и не мислим единно и не сме сплотени, няма да се оправим. Ако прибавим и основаване на един експертен медицински съвет, когато стартираме да се катерим по ниското плато да дадем оръжие на медиците да се оправят. Аз мисля, че нашия народ заслужава цялата ни мощност и цялото ни професионално ангажиране ", коментирата Борисов.

"Така ще имаме още една опция това, което произвеждаме да го дадем на първата линия, медицински служащи, служители на реда, пожарникари, дето се вика и ние сме тук. Допълнителен мозъчен концерн, когато седем с министрите какъв брой и по какъв начин да отпускаме в тази обстановка за какъв брой време ", регистрира министър председателят.

"Щабът е зависещ на държавното управление, съветът също ще е зависещ на държавното управление и да даваме най-хубавото като предложение. щабът е от 6 индивида и те нямат опция да вършат всичко. Идеята е да се събере мозъчен концерн, който да може с по-широка визия да мисли планово ", коментирата още той.

Предложението е Медицинският съвет да се явява два пъти седмично, с цел да дава отговор на журналистически въпроси, а Борисов добави, че би трябвало първи да научава за грешките при подхванатите ограничения.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител разясни, че няма одобрена процедура за това по какъв начин тъкмо да се оправим. А Борисов съобщи, че ограниченията ще бъдат надградени с този съвет с разбори на товау което се случва у нас, по този начин и в другите страни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1856  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР