Премиерът Борисов се опитва да си напазарува доверието на избирателите.

...
Премиерът Борисов се опитва да си напазарува доверието на избирателите.
Коментари Харесай

Социолог: Борисов се опитва да си напазарува доверието на избирателите

Премиерът Борисов се пробва да си напазарува доверието на гласоподавателите. Това показа в предаването " Студио Actualno " Иво Желев от социологическа организация " EСТАТ " във връзка отпуснатите от Министерския съвет спомагателни над 16 млн. лева за междинното обучение у нас.
" Мярката с парите за обучение е закъсняла и е на парче. Целта на средствата е възстановяване на имиджа на държавното управление, само че това мъчно ще стане. Мината е точката, от която нататък не 16, а 600 милиона да се дадат, връщане обратно няма. Доверието на гласоподавателите не се купува с пари, смята Иво Желев.
По думите му цялата страна работи ден за ден. Днес чакаме да се случи едно сутринта, следобяд друго, на идната заран - трето. В медийните си изяви министър председателят в един миг показва разкайване и подготвеност да направи това, което хората чакат. А часове по-късно показва неотстъпчивост.
Социологът акцентира, че спадът в търговията на дребно е 18.1%. Зад тези цифри се крие драмата на огромни браншове от стопанската система с милиарди оборот и стотици хиляди заети. И децата, и учениците към този момент виждат, че вероятностите не са положителни. Според Желев недоволството против тази политическа класа е доста необятно. Това са 50-60% от популацията. Това не е единствено една каста, означи още специалистът.
Според Желев президентът обира позитивите от публичността си. Радев се появява в сериозни моменти и се пробва да катализира митингите, сподели още социологът.
Подробности от диалога може да видите във видеото:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР