Премиерът Борисов отправи важен въпрос към президента Румен Радев по

...
Премиерът Борисов отправи важен въпрос към президента Румен Радев по
Коментари Харесай

Премиерът хвърли на Радев горещия картоф за Навални и му отправи важен въпрос ВИДЕО

Премиерът Борисов насочи значим въпрос към президента Румен Радев по време на своя ревизия в град Сливница, дружно с икономическия министър Лъчезар Борисов.

"Европейският съюз прегледа и задържането на опозиционния водач Навални в Русия, на този декор е внушителна тишината на президента Радев ", поде той.

"Европейските депутати, измежду които е и началникът на кабинета му, не влязоха да се записват, до момента в който се гласуваше резолюцията на европейския кабинет за освобождението на Навални. Не става въпрос за интервенция в непознати работи, а да настояваме за обективен развой ", акцентира министър председателят.

"Предлагам да чуем какво президентът Радев мисли, тъй като и Европейският съвет и Европейският парламент и Европейската комисия настояваме за незабавното му освобождение ", безапелационен бе Борисов.

"БСП ги знаем какви са и какви са им корените, само че президентът е най-представителната институция и неговият глас е извънредно значим ", счита Борисов.

По време на инспекцията му внезапно жена стартира да зове за оставка и да крещи думите "Мафия ". Това обаче не трогна Борисов, а дори противоположното. Той видя дамата и пред камерата изясни, че е обикновено да има разнообразни отзиви по всеки въпрос.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР