Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болницата

...
Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болницата
Коментари Харесай

Борис Джонсън е добре, но Великобритания регистрира близо 1000 смъртни случая

Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болничното заведение в петък към 24 часа след напускането на интензивното поделение, до момента в който Англия записва близо 1000 смъртни случаи от вируса за едно денонощие за първи път, предава AFP, представени от " Фокус ".
" Премиерът е съумял да направи къси разходки сред интервалите на отмора като част от грижите, които поставя за подкрепяне на своето възобновяване ", съобщи представител на Даунинг стрийт.
" Неговите мисли са с тези, наранени от тази ужасна болест ", добави той.
Джонсън напусна интензивно лекуване в лондонската болница " Сейнт Томас " в четвъртък вечерта, три дни след приемането му заради влошеното му тогава положение.
Новозаразените на Острова са 5 706 индивида, като общият им брой надвиши 70 000
Смята се, че това отразява единствено част от действителния брой на инфектираните хора, защото не всички са тествани за вируса.
Англия постави невероятни старания “, с цел да обезпечи ежедневните доставки на персонални защитни средства на чиновниците от първа линия, съобщи министърът на опазването на здравето Мат Ханкок.
Той сподели, че „ проектът за отбрана на хората, които пазят нас “ включва основаването на нова вътрешна индустриална промишленост.
Заместник-главният медицински шеф на Англия Джонатан Ван Там съобщи, че ограничаващите ограничения стартират да дават резултат, само че страната към момента е в „ рискова обстановка “.
Постепенно се усилва броят на провежданите проби, като за последните 24 часа са направени 19 116. Правителството се надява до края на април ежедневните проби да доближат броя от 100 000.
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР