Премиера: Opel представи новия Grandland GSe модел в C-SUV сегмента Перфектно

...
Премиера: Opel представи новия Grandland GSe модел в C-SUV сегмента
Перфектно
Коментари Харесай

Новият модел Opel Grandland GSe: SUV на най-високо ниво

Премиера: Opel показа новия Grandland GSe модел в C-SUV сегмента
Перфектно комбиниране: състезателен автомобил с e-AWD и SUV темперамент
Уникалност: Специфично калибриране на кормилното ръководство, изключителни GSe пружини и амортисьори
GSe жанр: 19-инчови джанти, въодушевени от Manta GSe

Следвайки забележителните Astra GSe и Astra Sports Tourer GSe, немският бранд показва идващия динамичен модел от новата електрифицирана подмарка: Opel Grandland GSe.

Мощният нов SUV съчетава динамичността на състезателен автомобил с еластичност и безподобен жанр. Ускорение и подвижност със задвижване 4х4, които подсигуряват цялостно наслаждение от шофирането и сигурност на пътя. Това комбиниране се среща най-често в премиум сегмента, само че с новия Opel Grandland GSe, мощният SUV прави премиера в известния C-сегмент.

„ Новият Opel Grandland GSe е извънредно динамичен, постоянен и моден. Уверени сме, че ще притегли клиенти, които освен бленувам за електрически SUV, само че са привлечени от опцията за спортно шофиране ”, съобщи изпълнителният шеф на Opel Флориан Хютл.

Новият Grandland GSe съчетава бензинов мотор с турбокомпресор 1.6 и два електрически мотора – по един на всяка ос – за мощна изходна мощ на системата до 221 тВт/300 к.с. 31-29 г/км CO2). Opel Grandland е с Plug-in хибридно задвижване, електромобил със задвижване на четирите колела с оптимално сцепление и водещо в класа тръгване от място. Ускорението от нула до 100 км/ч става за 6,1 секунди като при състезателен автомобил, а оптималната скорост доближава до 235 км/ч (135 км/ч при електрическо задвижване).

Както при модел Astra GSe, в основата на опцията за динамично и несъмнено шофиране на Opel Grandland GSe стоят в неповторимото му окачване и калибриране на кормилното ръководство. С McPherson подпори начело и многораменна ос в задната част на автомобила, най-спортният SUV на Opel разполага с по-твърди пружини и амортисьори с технология KONI FSD, която обезпечава разнообразни характерности на амортисьорите за обезпечаване на комфорт на пътя. В резултат на това Grandland GSe реагира неотложно и предсказуемо на всяко деяние на лидера, като в същото време резервира типичната за Opel непоклатимост при прекъсване, в завои и при пътешестване по автомагистрала.

Дръзкият и изчистен дизайн на Grandland носещ лицето на марката Opel Vizor е в допълнение заздравен с детайли с присъщ за GSe серията жанр: 19-инчови джанти от лека сплав, въодушевени от получилата серия награди идея на Manta GSe, емблема GSe на задната врата. Като спомагателна отличителна линия, Grandland GSe се предлага опционално с черен челен похлупак. Интериорното решение включва сертифицираните от AGR предни седалки с алкантара, които акцентират достиженията на Opel в конструирането на седалките. Те подсигуряват, че лидерът и неговия сателит в Grandland GSe могат да се насладят на динамично шофиране и да се усещат съвършено, тъй като стойката им се поддържа и им се обезпечава спомагателен комфорт и опора от извънредно ергономичните седалки.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР