Премиера на един от най-странните смартфони в историята на мобилните

...
Премиера на един от най-странните смартфони в историята на мобилните
Коментари Харесай

Кръгъл смартфон ще се бори за място на пазара - slava.bg

Премиера на един от най-странните смарт телефони в историята на мобилните джаджи се състоя на CES 2020 в Лас Вегас. Разработчици демонстрираха Cyrcle Phone – работещ първообраз на смарт телефон, който има кръгла форма вместо обичайна правоъгълна, предава Тechnews.bg.

След пет години разработки създателите на тази идея вземат решение да употребяват първото за годината огромно ревю за технологии, с цел да покажат на света изцяло непредвиден смарт телефон, отбелязва igeekphone.

Cyrcle Phone се побира без проблеми във всеки джоб и пасва комфортно в ръката. По проект, окончателната версия на смарт телефона ще излезе на пазара след една година, само че цената към момента не е оповестена.

Странностите на това устройство не свършват дотук. Cyrcle Phone има не едно, а две 3,5-мм гнезда за свързване на слушалки. Защо? Според Кристина Сир, началник на екипа за разработка, това решение е взето, с цел да спести на потребителите потребността от аудио сплитер. Факт е, че по-младото потомство постоянно слуша музика дружно от едно устройство – дизайнерското решение на Cyrcle Phone е съобразено точно с това държание.

Компанията към момента има доста работа по настройване на софтуера, защото нито операционната система Android, нито приложенията са приспособени за работа на кръгли екрани. Изключение вършат приложения, които към този момент са пригодени за смарт часовници с кръгли екрани.

Снимка: Cyrcle Phon
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР