Преместват сегашния шеф на областната дирекция на МВР Пловдив Атанас

...
Преместват сегашния шеф на областната дирекция на МВР Пловдив Атанас
Коментари Харесай

Шефът на МВР-Пловдив област Атанас Илков отива в Кърджали


Преместват настоящия началник на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив Атанас Илков в Кърджали . Заповедта за рокадата е написана от вътрешния министър Младен Маринов, написа " 24 часа ".

Досегашният шеф на полицията в Кърджали Венцислав Момчилов става шеф на жандармерията в града .

Илков удостовери за смяната. " Аз съм човек, който извършва отговорностите си, имах някакво очакване за сходна промяна . Не мога да разясня дали е намаляване или покачване ", сподели Илков.

Припомняме, по-рано денем стана ясно, че се води инспекция на МВР-Пловдив след гибелта на задържан .

До назначение на титуляр пловдивската полиция ще се управлява от досегашния заместител Димитър Събчев . По-късно стана ясно, че тя има към този момент нов непрекъснат началник, чието име още не е оповестено.

Атанас Илков дойде в града на тепетата през 2016 година Преди това беше управлявал отряда, атакувал в Лясковец Петко Петков-Стрелеца. В акцията почина баретата Емил Шарков .

След нещастието Илков бе уволнен от Министерство на вътрешните работи , само че заведе дело, завоюва го и се върна в системата. Пое поста шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив от своя предходник Христо Разсолков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР