Преместихме стрелките на часовниците с час напред - ще се

...
Преместихме стрелките на часовниците с час напред - ще се
Коментари Харесай

Да се посмеем: Как смяната на часа се отразява на 12-те зодии

Преместихме стрелките на часовниците с час напред - ще се пригодим, всеки по свое му. А някои и съгласно зодията. 

Възможно ли е другите зодии да възприемат по друг метод промяната на часовото време? Защо не! Ето какво се твърди за реакциите им: 

Овен

Добре, че е в неделя

Добре, че е в неделя, тъй като другояче ще закъснеете на всички места. Смяната тутакси е детайлност, която просто ви се е изплъзнала от мозъка около нормалните ви безбройни задания и ангажименти. Ако инцидентно имате работа в неделя преди обед и я пропуснете, сами ще се смеете на разсеяността си. После през целия ден ще парадирате със случката - като доказателство какъв брой сте артистични.

Телец

Мразите измененията

Мразите измененията. В това число - и прекосяването от зимно към лятно часово време и противоположното. Тази промяна е още по-ужасна, заради обстоятелството, че би трябвало да ставате с един час по-рано. За човек, който обича да си поспива, това е пъкъл. А знаем, че Телците не са от тези, които приветстват зората с бригадирска ария. Вие няма да закъснеете за среща, защото няма по какъв начин да забравите това обратно събитие.

Близнаци

60 минути повече за говорене

Хиперактивните Близнаци надали имат нещо срещу, че местим времето с един час напред. Те така и така непрекъснато бръмчат във всички направления и фактът, че ще стават по-рано, не ги нервира чак толкоз, нищо че и те обичат да си поспите. Близнаци, въпреки всичко това ви дава 60 спомагателни минути, в които да поговорите с близките. Иначе надали прекосяването към лятно часово време може да стане причина да пропуснете първата си среща за деня. Няма късмет да не сте разбрали, че времето се сменя. Вие постоянно и всичко знаете.

Рак

Ще помрънкате

Дневната светлина е толкоз значима за вас, че това, че вечер ще се стъмва с един час по-късно, ще компенсира неудобството от по-ранното ставане. Иначе няма по какъв начин - ще помрънкате няколко седмици против преместването на стрелките. Но то ще е по-скоро за престиж. Едва ли ще пропуснете спогодба, тъй като не сте разбрали за промяната тутакси.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР