Премахване на рекламите, невидим режим и много други функционалности влизат

...
Премахване на рекламите, невидим режим и много други функционалности влизат
Коментари Харесай

Viber Plus: Какво представлява новата услуга и какво ще получат склонните да платят 4 лв. на месец

Премахване на рекламите, незабележим режим и доста други функционалности влизат в известното приложение за аудио, видео и чат връзка Viber, което от през днешния ден предлага в България своята абонаментна услуга Viber Plus.

Тя коства 1,99 $ (3,67 лева) не месец. Ето какво получавате против тези пари:
Премахване на рекламите; Четене на известия и регулиране на онлайн статуса на другите клиенти без те да виждат това (инкогнито режим); Автоматично набиране на текст на получените гласови съобщения; Директен контакт с центъра за обслужване на клиенти; Безплатно потребление на платени стикер пакети; Значка за верификация на профила и опция за промяна на иконата на Viber на мобилно или настолно устройство.
Ходът на Rakuten Viber върви по стъпките на Фейсбук и X/Twitter, които трансфораха верификацията в платена услуга. Meta също скри достъпа до поддръжката зад абонамент.
 Снимка 639047
Източник: Viber

България е следващата страна след Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, Съединени американски щати, Англия, Белгия и Франция, в която Viber Plus става налична. За да изпробвате услугата, би трябвало да натиснете върху " Още " в долния десен ъгъл на приложението.

От компанията акцентират, че " всички общоприети функционалности, налични преди тази актуализация, в това число текстови известия и позвънявания, остават изцяло безвъзмездни за потребление ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР