Премахване на мухъла в апартамента с естествени средства. Известно е,

...
Премахване на мухъла в апартамента с естествени средства. Известно е,
Коментари Харесай

Ако се борите с мухъла в апартамента, опитайте това!

Премахване на мухъла в жилището с естествени средства.

Известно е, че плесените в жилището могат да доведат до болести и с изключение на естетически проблем, те са и сериозен здравословен проблем. Отстраняването им, обаче, не е елементарно. Ето за какво, през днешния ден, ви предлагаме 5 ефикасни метода по какъв начин да се отървете от мухъла.

Кислородна вода
Това е един от най-известните и най-ефективни способи за унищожаване на мухъла. Пригответе разтвор от кислородна вода и вода, изсипете го в спрей бутилка и използвайте върху засегнатите области. Това решение е доста дейно.

Оцет
Оцетът има антисептични свойства и това е една от аргументите, заради които той може да отстрани множеството типове гъбички.

Изсипете неразреден оцет (около 1,5 чаши) в спрей бутилката и нанесете върху засегнатите области. След 60 минути е належащо да се избърше цялата повърхнина и по-късно да се третира с лимонен сок.

Масло от чаено дърво
Този натурален способ работи чудесно за заличаване на гъбичките.

Пригответе следния разтвор: прибавете 2 чаени лъжички масло към чаша вода. След това разбъркайте, изсипете в спрей бутилка и разклатете. Използвайте при нужда и избършете повърхността със суха забрадка, откакто тя е изцяло изсъхнала.

Вижте още: Питка с орехи и шоколадов заряд

Сода за самун
Понякога, може да наподобява, че содата за самун е надценена. Но в този случай тя в действителност е доста ефикасна. В битката против мухъла използвайте мощно съсредоточен разтвор от сода за самун, вода и оцет. С помощта на спрей бутилка напръскайте разтвора непосредствено върху засегнатата повърхнина и по-късно деликатно избършете с гъба.

Боракс
Бораксът е друго идеалено средство в битката против плесените. Смесете чаша боракс с вода и нанесете върху повърхността.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР