Прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за участие,

...
Прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за участие,
Коментари Харесай

Нинова официално: БСП слага край на преговорите с ГЕРБ

Прекратяваме диалозите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за присъединяване, нито за поддръжка. Това отсъди водачът на партията Корнелия Нинова след съвещание на Изпълнителното бюро на партията, както към този момент Lupa.bg ви осведоми. 

Очаквахме среща сред всички, извеждане на национални и напартийни задания за експертно държавно управление.

Беше ни дадено за бюджета, където желаеме недостиг към 4,5%, само че забелязахме след срещата с Има Такъв Народ е направена поръчка, че недостиг под 3% е вероятен. Борисов работи на правилото, че който каквото желае - му го дава. Така не може да се прави държавно управление и не може да се ръководи страна.

На нашето искане да не се изнасят оръжия за Украйна ни беше обяснено. Абсолютно задкулисие - вие ни дайте гласове да мине държавното управление, по-късно си оставайте разнообразни. Ние авариен пръст на бутоните няма да бъдем, тъй като сме Българска социалистическа партия - партия с идеология, безапелационна бе Нинова.

Попитахме ги имат ли желание да трансформират конституцията, с цел да я прегазят поради Истанбулската спогодба. Габриел ни отговори, че някои са я подкрепили - още един опит за завоалиране и машинация.

Направихме задоволително в желанието си да дадем на България непоклатимост, да дадем бюджет, който да подсигурява развиване на стопанската система и успокоение на хората.

Днес не получихме никаква ясна визия какво държавно управление и с какви задания. Очаквахме от днешната среща да има такава.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР