Прекратилият наскоро активната си кариера Ариен Робен разкри плановете си

...
Прекратилият наскоро активната си кариера Ариен Робен разкри плановете си
Коментари Харесай

Робен: Не искам да имам нищо общо с футбола поне шест месеца

Прекратилият неотдавна дейната си кариера Ариен Робен разкри проектите си за близкото бъдеще. Футболът обаче не попада в тях.

“Не желая да имам нищо общо с футбола за шест месеца или година. Искам да се дистанцирам и да си взема дребна отмора. Да прекарам време със фамилията ми е хубаво нещо, изключително в случай че си бил експерт толкоз дълго и си живял само като футболист. Следващия сезон ще упражнявам тима на най-малкия ми наследник. Разбира се, те към този момент знаят какъв ще е проектът на тренировките: да навлязат отдясно и да стрелят с левия крак”, съобщи Робен пред “Билд”.
Arjen Robben only knows one way pic.twitter.com/tEZJcQ1TTi
— B/R Football (@brfootball) August 20, 2019 Той приказва и за прехвърлянето на Филипе Коутиньо в Байерн (Мюнхен), като бразилецът наследи точно неговия номер 10. ”Всичко е наред, клубът ме осведоми за всичко. Имах диалог с Хасан Салихамиджич. За мен най-важното е това, което е добре за тима. Щом №10 е подобаващ за играча и отбора, то всичко е наред. Дали Коутиньо е допустимо най-хубавият футболист за Байерн? Не знам, постоянно би трябвало да почакаш, когато дойде нов състезател. Той е огромен футболист, тъй че дано ни изненада. Желая сполучлив сезон на целия отбор”, добави Робен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР