Прекрасният пловдивски славей - малката Мелек Ерен омая световната звезда

...
Прекрасният пловдивски славей - малката Мелек Ерен омая световната звезда
Коментари Харесай

Световна звезда пусна в гримьорната си пловдивска ученичка и онемя от чутото!

Прекрасният пловдивски славей - дребната Мелек Ерен омайност международната звезда Ищар. Възпитаничката на пловдивското учебно заведение " Любен Каравелов " пя в гримьорните особено за екипа на етнопевицата след концерта в пловдивската зала " Сила " и извърши сърцата на всички с откровено удивление и любов! За надареното момиче денят също ще остане вечно трогателен и специфичен!

Най-малкият участник в спектаклите на Национален фолклорен отбор " Българе ", момичето, което печели премиите на фестивали и състезания на всички места из страната, където се яви, и което не се тормози да пее даже в градския превоз на Пловдив получи същинско самопризнание от експерт със международна популярност. И обещанието, че те двете обезателно ще се срещнат отново, и то скоро.

" Пред очите ми два ангела се срещнаха, преливайки от обич един към различен. Не знам кой на кого повече се радваше и възхищаваше. А звездната Ищар доста нежно и по детски чисто попита Мелек: " Искаш ли да пееш с мен? Каня те на идващия си концерт в България да ме научиш на тази ария! " Уникална Ищар! Уникална Мелек! ", описа Стойна Владимирова, очевидец на вълнуващата среща.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР