Прекрасна приказка за доброто разказаха на три езика, със слово,

...
Прекрасна приказка за доброто разказаха на три езика, със слово,
Коментари Харесай

Прекрасна приказка за доброто разказаха на три езика децата от ЧСУ Юрий Гагарин“ в Камчия“

Прекрасна приказка за положителното описаха на три езика, със слово, музика и танц, учениците на Частното приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " в Санаторно-оздравителния комплекс " Камчия " в навечерието на Рождество и Нова година.
Посланието " Твори положително " е най-красивият коледен подарък, който можем да си пожелаем, да предадем и да получим, обявиха изрично 300 млади гагаринци от сцената на детския комплекс " Черноморски ". Пред повече от 600 посетители в препълнената зала, децата на " Камчия " за следващ път, по ослепителен метод демонстрираха кои са най-важните полезности, към които би трябвало да се стреми всеки.

Специални посетители на тържеството бяха кметът на Община Аврен Емануил Манолов, зам.-областният упранител Илиян Карагьозов, представителите на Руския културно-информационен център в София - Кирилл Воронков и Лариса Нежньова. Генералното консулство на Русия във Варна бе показано от Наталия Лазарева и Марина Коржова. Специално одобрение сервира и ръководителят на Училищното настоятелство Виктор Бузев. " Пожелавам и през 2018 година да се гордеем с достиженията на учебното заведение и на нашите деца, които потвърдиха, че могат да печелят освен национални, само че и интернационалните състезания ", сподели той. Директорът на учебното заведение Пенка Стоева сервира одобрение от името на Станка Шопова - изпълнителен шеф на СОК " Камчия " и шеф на ЧСУ " Юрий Гагарин ": " Нека Новата 2018 година бъде изпълнена за Вас с доста наслади, достижения и отлични резултати. Искрено Ви искам положително здраве, креативно безстрашие и задоволство от резултатите на вашия труд. Нека във вашия дом постоянно царува мир и благоденствие! ", се споделя в приветствения адрес. Кирилл Воронков пожела триумфи на учениците и самообладание в предаването на познания - на учителите. " С управлението на СОК " Камчия " и на ЧСУ " Юрий Гагарин " ще реализираме поставените високи цели ", добави той и подари прелестна съветска художествена и просветителна литература на учебната библиотека. " Благодаря ви, че доверихте най-ценното - децата си, на това прелестно учебно заведение в община Аврен ", се обърна към родителите и кметът Емануил Манолов. " Радвам се, че гостувам в ЧСУ " Юрий Гагарин ", в което учат деца от разнообразни страни ", сподели зам.-областният шеф.

90-минутната продукция на Училището на бъдещето стартира с осъществяване на гайди и пресъздаване на националния бит коледуване. Впечатляващо се показаха най-малките гагаринци - 5 и 6-годишните възпитаници в подготвителната група, които дружно с първокласниците изиграха очерк на съветски език и изпяха ария на британски език. С езиковите познания, които децата са усвоили единствено за три месеца от началото на образователната година, те описаха, че положителното се прави " просто по този начин " - без мотив и причина, че се предава от човек на човек и носи благополучие.

Ако правиш положително, то ще се върне умножено по три, допълниха със своя роман и второкласниците. Осми клас, на отличен съветски език, демонстрираха житейския избор - към положителното или злотото, кой ще изберем - зависи от самите нас.

Поучителните истории за бедния обущар и елфите и за мама врабка, описаха учениците от шести и от четвърти клас.

По традиция с блестящи осъществявания се показа хорът на учебното заведение. Момичетата и момчетата от групата по гимнастика, която сплотява възпитаници от подготвителна група до 11 клас, описаха с езика на танца безконечната битка на светлината и тъмнината. На финала, на големия кино-екран, в прекракрасна презентация бяха показани посланиците на положителното - добротворците на ЧСУ " Юрий Гагарин ", които предадоха своето обръщение на хората, с които са всеки ден - учители, възпитатели, родители, другари, посетители. " Пазете положителното в себе си, с помощта на вашите добрини, коледният огън ще гори ", приключиха седмокласниците.

През юни 2017 година Частното приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " и Фондация " Устойчиво развиване за България " сложиха началото на Детското придвижване " Добротворци ". " Наричаме себе си добротворци и имаме вяра, че положителното не е нереално разбиране, а мощ, която може да сплотява, да оказва помощ, да избавя и да носи вяра и религия на всички», споделиха младите гагаринци, които считат, че Добротворчеството е задача на виновните и дейни младежи към своя сегашен и утринен ден на младежите, които ще създадат света към себе си по-добър, по-сигурен, по-светъл.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР