Прекомерното потене обаче е наистина доста неприятно, а понякога е

...
Прекомерното потене обаче е наистина доста неприятно, а понякога е
Коментари Харесай

Прекомерното потене може да е знак за сериозна болест

Прекомерното потене обаче е в действителност много неприятно, а от време на време е симптом на заболяване, за което даже не подозираме

Изпотяването е натурален развой на тялото ни, който играе съществена роля за охлаждането му, само че и за изхвърлянето на токсините от тялото. Прекомерното потене обаче е в действителност много неприятно, а от време на време е симптом на заболяване, за което даже не подозираме, че имаме, написа „ City Magazine “.
Кога изпотяването е обикновено?
Количеството пот, което се смята за обикновено, е много изменчиво и зависи от индивида и метода му на живот. Тялото отделя повече пот, когато на открито е горещо, когато сме нервни, имаме температура или сме физически дейни. Понякога се появява изпотяване, когато ядем пикантна храна. Ако спортувате или правите физическа работа при по-високи температури, можете да очаквате да се потите повече.
Какво съставлява несъразмерното изпотяване?
Когато се потим доста повече, в сравнение с тялото се нуждае, това е прекалено изпотяване или хиперхидроза. Около 3% от популацията страда от този проблем. Тъй като хората имат разнообразни потребности от изпотяване, също е мъчно да се реши по кое време изпотяването е в действителност прекалено. Имайки това поради, специалистите изброяват някои признаци, които може да демонстрират, че се потите прекалено:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР