Прекарваме живота си в чакане на „важните“ моменти – дипломирането,

...
Прекарваме живота си в чакане на „важните“ моменти – дипломирането,
Коментари Харесай

Всеки нов ден е подарък, да го отпразнуваме!

Прекарваме живота си в очакване на „ значимите “ моменти – дипломирането, първата работа, сватбата, кръглата годишнина, юбилея, пенсионирането.

Все чакаме и до момента в който чакаме, времето минава, годините отлитат и пропущаме хилядите дребни мотиви за празнуване на самия живот. Защо да чакаме, с цел да отворим бутилка пенливо вино, когато всеки ден можем да отпразнуваме домашния уют, да благодарим на другар, че ни е другар, на сътрудниците, че сме дружно, и да посрещнем компликациите с усмивка.

Нима дребните наслади, в елементарните дни, не са това, към което се стремим в действителност?

Това е тъканта на нашия живот и в действителност дребните наслади в сякаш елементарните дни ни дават чувството за благополучие, към което всички толкоз интензивно се стремим.

 midalidare iStock

Тогава за какво не честваме и дребните си триумфи? Защо като че ли омаловажаваме дребните наслади, в очакване на тези, огромните и грандиозни, които обаче се случват едвам няколко пъти в живота?

Всяка дребна победа, всеки дребен триумф и наслада, всеки ден, в който се обичаме е подобаващ ден с цел да отворим бутилка Milalidare Sparkling Wine.

 midalidare Midalidare

Midalidare Sparkling Wine e вино, усърдно подготвяно цели 10 години, с цел да добие присъщия си усет. В бутилката е събран многогодишният опит на енолози и агрономи, които са съумели да основат пенливо вино, което застава измежду едни от качествените френски пенливи виновност от региона на Шампан. За това свидетелстват и премиите, които таман завоюва от The Champagne & Sparkling Wine World Championships – значими и значими награди за пенливи виновност, които от години оформят усета на сомелиерите по целия свят и задават международните трендовете в производството на пенливи виновност.

И колкото и огромен да е този триумф, не се заблуждавайте. Midalidare Sparkling Wine не е предопределено единствено за формалните мотиви или когато има празнични фойерверки в небето. Midalidare Sparkling Wine е за всеки миг, в който усетите, че сте на прав път. За всеки ден, в който вярвате, че най-хубавото занапред следва. За дребните начала, които знаете, че ще ви заведат към благополучен край.

Наздраве с Midalidare Sparkling Wine – уместно за всяко положително начало.

 midalidare Midalidare
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР