Прекарах вируса преди 2 месеца - каза пред България Днес

...
Прекарах вируса преди 2 месеца - каза пред България Днес
Коментари Харесай

Нора Недкова изкарала тежко COVID-19: Бях на три антибиотика, лекувах се и с бабини рецепти

" Прекарах вируса преди 2 месеца - сподели пред " България Днес " Недкова.  

Периодично, до момента в който бях болна, си върших фотоси на гърдите, тъй като този зной ме влудяваше. Освен антибиотиците си биех и инжекции. Приемах и по лъжица сода бикарбонат с вода и лимон. Правих си и инхалации всеки ден. Всичко това ми оказа помощ вирусът да не слезе в дробовете ми ", разкри за лекуването си една от най-одумваните плеймейтки в България.

По думи на Недкова тя се заразява с подлото заболяване в киното. " Няма къде другаде да е. Много се пазих и внимавах ", изясни русокоската. Въпреки това хубавицата поддържа отхлабването на ограниченията.

" Радвам се, че залите и моловете са отворени. Младите хора имат потребност от разнообразието. Трябва да се научим да живеем с този вирус. Не можем да спрем живота си за 3-4 години. Трябва да се приспособяваме един към различен. Призовавам всички, които в този момент ще се юрнат по молове и фитнеси, да бъдат деликатни. Нека бъдем виновни и се пазим дружно ", сподели Недкова. Плеймейтката не счита да се имунизира. Тя има задоволителен брой антитела в тялото си. " На този стадий не мисля за имунизацията. По-натам ще забележим. Ала към този момент нямам потребност и не имам намерение да се ваксинирам. Има хора, които повече от мен се нуждаят от ваксина ", прибавя още Нора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР