Прекалено много мерки има, те непрекъснато се променят и работодателите

...
Прекалено много мерки има, те непрекъснато се променят и работодателите
Коментари Харесай

Сачева: Ние сме адекватни, работодателите не могат да осмислят мерките

„ Прекалено доста ограничения има, те непрестанно се трансформират и работодателите не могат да обмислят тези, които се оферират “. Това съобщи по btv общественият министър.
Според нея комбинацията от разнообразни ограничения, които един шеф може да употребява, биха му дали опция да премине през рецесията.
 Деница Сачева изясни какво предлага страната на родители и бизнес по време на локдауна Деница Сачева изясни какво предлага страната на родители и бизнес по време на локдауна
Това беше едно доста мъчно решение с доста взаимни отстъпки и терзания от страна на всички сътрудници. Със сигурност ще се постараем през сле...
Помолена да разяснява изследване на бизнеса, съгласно което до 90% от бизнеса на процедура не се възползва от ограниченията, Сачева съобщи: „ Можем непрестанно да се замерваме с цифри. Мерките са съответни на обстановката и ресурсите, с които разполагаме “.
Социалният министър не приема и оценката на ръководителя на, че се намираме на ръба на рецесия. „ Мисля, че това са доста мощни думи от страна на Радосвет Радев. Той непрестанно взе участие в изработването на ограниченията. Част от тях към момента не се познават задоволително добре от работодателите “, сподели Сачева.
По отношение на започващата идната седмица мярката 24 лв. дневно, общественият министър заяви, че по нея са кандидатствали 1400 заявление от бизнесмени за 6000 души.
Тя уточни, че държавното управление прави всичко допустимо, с цел да се обезпечи прехраната на хората. Програмата топъл обяд ще продължи колкото е належащо, няма да има спиране.
 Деница Сачева: Разработваме нова мярка в помощ на бизнеса Деница Сачева: Разработваме нова мярка в помощ на бизнеса
" Това, което ние вършим сега, е да създаваме ограничения, дружно с сътрудниците от Оперативна програма " Развитие на човешките запаси ". Имаме подготвеност за...
„ В интервал на рецесия е значимо освен да запазиш работата си, само че и приходите си “, заключи Сачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР