Преизбраният президент на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.

...
Преизбраният президент на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин: Всички кандидати за президент на Русия имаме общи цели

Преизбраният президент на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 счита, че той и другите претенденти на изборите имат общи цели, съобщи ТАСС. 

Путин бе избран отново на поста с 87,28 % от гласовете на завършилите през вчерашния ден тридневни избори в страната, демонстрираха данни, оповестени през днешния ден на уеб страницата на Централната изборна комисия на Русия след обработването на 100 % от изборните протоколи, на които се базира по-рано през днешния ден ТАСС.

" Всеки от нас измина своя път в хода на тази изборна акция. Аз знам, и постоянно потеглям оттова, че всеки човек, още повече ръководител на парламентарна група, има собствен мироглед за това какво и по какъв начин е належащо да създадем, с цел да можем да реализираме едни и същи цели в националното развиване ", съобщи Путин в обръщението си към другите кандидат-президенти на среща в Кремъл.

" Нашите цели по този начин и по този начин си остават общи, това е несъмнено, явно е ", съобщи президентът.

" Знам това вследствие на дългото и близко другарство както с вашите партии, по този начин и с вас самите ", обърна се президентът към Николай Харитонов от Комунистическата партия на съветската федерация (КПРФ), Владислав Даванков от партия " Нови хора " и Леонид Слуцки от Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР). 

Според информацията на ТАСС Путин е уверен, че упоменатите от него общи цели следва да се реализират и " не е значимо коя партия какви хрумвания излага ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР