Прегръдката е интимен и съкровен момент не само между двама

...
Прегръдката е интимен и съкровен момент не само между двама
Коментари Харесай

Как се тълкуват и какво означават тези 3 типа мъжки ПРЕГРЪДКИ 

„ Прегръдката е съкровен и сърдечен миг освен сред двама влюбени, само че и сред другари и членове от фамилията. Тя отразява нашите усеща по отношение на другия и по метода на прегръщане даже можем да определим какви връзки таи индивидът насреща. Дали прегръдката е интимна, другарска или индикираща интерес, може да разберете, откакто прочетете идващите редове.
Можете да разберете доста единствено от метода, по който един мъж ви прегърне. След като се запознете с трите вида обятия и какво съставляват те, елементарно ще прецените какво мисли за вас мъжът, когато ви прегърне. Нека забележим:

Как да разберем, че прегръдката е била другарска?
Типове обятия от мъжете и какво значат те?
Прегръдките са една от главните демонстрации на обвързаност, която се случва сред хората, само че не всички обятия са идентични. Някои н...
Прочети повече
Ако мъжът изпитва единствено другарски усеща към вас, той ще ви прегърне по този начин, че ръцете му да са на нивото на вашите. Обикновено те са към средата на гърба и той няма желание да ги спуска по-надолу или нагоре към врата. Тук не е от изключително значение какъв брой дълго ще продължи прегръдката, тъй като другарските обятия също могат да са по-продължителни, без да има задни мисли зад тях. Обикновено този вид обятия са най-очевидни и разбираеми.

Когато с прегръдката ви подсказва интерес

Мъжът може да ви намекне за възприятията си към вас даже единствено посредством една прегръдка. Обикновено този вид обятия се показва в това, че той ще ви обгърне по този начин, че да задържи ръцете си към тялото ви,  но и да допира гърдите си с вашите. Възможно е също раменете му да се отпускат за да допрян вашите, което демонстрира, че той желае да е допустимо най-близо до вас. Тази непосредственост може да се изрази и посредством смяна местоположението на ръцете му, само че без да загатва за интимно опипване, с което да ви донесе дискомфорт. Тези обятия нормално са по-продължителни и се усеща отделянето на окситоцина – хормонът на любовта.

Прегръдка, която удостоверява възприятията му
Тези ПРЕГРЪДКИ значат нещо!
Прегръдката е целувката на сърцата. Освен като благ жест на почитание, обич и обвързаност, тя може да значи още доста неща съгласно това...
Прочети повече
Ако до този миг не сте били сигурни дали даден човек изпитва същински усеща към вас, то с тази прегръдка може да се убедите. Те са лесни за различаване, защото при тези обятия мъжът се пробва да долепи тялото си допустимо най-близо до вашето. Обикновено в този интервал мъжът към този момент е мощно притеглен или влюбен във вас и не се тормози да ви го показва намерено. Такава прегръдка може да продължи даже минути, без той да промени мощния захват, а даже е допустимо и да се опита да ви притисне още по-близо до себе си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР