Преговорите за изграждането на Trump Tower в Москва са били

...
Преговорите за изграждането на Trump Tower в Москва са били
Коментари Харесай

Тръмп се мъчил да уреди строеж на Trump Tower в Москва цели три години

Преговорите за построяването на Trump Tower в Москва са били провеждани с спирания от 2013 доникъде на 2016 година, съгласно оповестения отчет на прокурора Робърт Мълър.
Демократическата партия видя в историята тези договаряния доказателство за заговора на Тръмп с Русия, който е опроверган както в Кремъл, по този начин и в Белия дом. Бившият юрист на Тръмп - Майкъл Коен, който след това беше наказан за финансови злоупотреби, съобщи в свидетелски показания пред Конгреса, че договарянията са завършили през януари 2016 година. на тази база порталът BuzzFeed написа, че Тръмп персонално е споделил на Коен да лъже пред Конгреса, че договарянията за построяването на Trump Tower в Москва са завършили няколко месеца по-рано, в сравнение с в действителност са, с цел да прикрие всякаква " съветска връзка " в бизнес делата си. Доналд Тръмп отхвърли това.
Според американски следователи, строителният екип на Тръмп почнал да разисква плана за създаване на Trump Tower през 2013 година след състезанието " Мис Вселена ". Предварителният контракт е бил подписан през декември 2013 година, а последните контакти на този стадий са осъществени на 24 ноември 2014 година, се споделя в отчета на Мълър.
Освен това дъщерята на Тръмп Иванка, която е посетила Москва през февруари 2014 година също е взела участие в договарянията. Проектът обаче е спрян в стадия на обмисляне, строителството не е почнало.
През 2015 година контактите са били обновени посредством представителя на съветската компания за недвижими парцели " I.C. Експерт ". Представител в тези договаряния е бил Майкъл Коен и всички контакти са прекосявали през него, без директно присъединяване на някой от семейството Тръмп, се споделя още в отчета.
По-рано Иванка Тръмп, в изявление за американския ефирен канал ABC, съобщи, че строителният план на Trump Tower в Москва в никакъв случай не е бил изключително значим за фамилията на Тръмп и че тя сама не знае доста за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР