Преговорите вървят, водят се от Мария Габриел и преговорния екип.

...
Преговорите вървят, водят се от Мария Габриел и преговорния екип.
Коментари Харесай

Борисов: Благодаря на ПП-ДБ, че толерантно запазват мълчание

Преговорите вървят, водят се от Мария Габриел и преговорния екип. Когато Мария Габриел стане подготвена и всичко се контракти или не се контракти ще излязат и ще кажат. Благодаря на ПП-ДБ, че толерантно резервират безмълвие, до момента в който се схванат или не се схванат, тогава ще имаме време да приказваме и в едната, и в другата посока. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Един процес на договаряне на държавно управление изисква отстъпки и от двете страни. Последното, което би трябвало да бъде отсъдено, е от Мария Габриел. Тя ще работи с тези хора и аз съм уверен, че не трябва да обръщаме страната с краката нагоре ", добави той.

Във всички правови страни се организират парламентарни избори и на тях политическите партии поемат политическата отговорност, уточни водачът на ГЕРБ. Няма страни на регулаторите, няма страни на прокурорите, няма страни на правосъдните препоръки, това са второ, трето, четвърто, което следва от избора на държавно управление. Така е във всички страни, аз не съм чул някъде да се организират избори и да се приказва, че министрите нямат значение, че кабинетът е без значение, а са значими другите работи, добави Борисов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР