Преговорите вървяха сравнително добре. Сформираха се групи по секторни политики.

...
Преговорите вървяха сравнително добре. Сформираха се групи по секторни политики.
Коментари Харесай

Румен Христов за преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Учудвам се на търпението на г-н Борисов

Преговорите вървяха относително добре. Сформираха се групи по секторни политики. Разликите сред ГЕРБ- и ПП-ДБ бяха незначителни. Обаче изкарването на ярки политически фигури от страна на Продължаваме промяната- взриви ситуацията. Няма да подкрепим подобен кабинет. Ако има кабинет, ние го виждаме като подобен на паритетна основа. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ- Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването „ Още от деня “ на Българска национална телевизия.

„ Кабинетът е на тези, които носят отговорност. Идеята беше да забележим политиката и съставът на кабинета, тъй като може да се окаже, че има персони неприемливи за нас. Има два метода – чисто партиен, с ярки фигури в него и с специалисти, препоръчани от ГЕРБ- и ПП-ДБ “, посочи той.

„ Аз се удивлявам на търпението и толерантността на господин Борисов. Те желаят всичко. Ако не реализираме единодушие за кабинет, несъмнено ние ще предложим подобен. Ако до връчването на мандата не сме постигнали единодушие в ПП-ДБ, ще предложим кабинет “, безапелационен е водачът на.

Колегите споделят: „ Ние изрично няма да ви подкрепим, само че желаеме поддръжката ви, абсолютно. Ако няма съгласие сред първата и втората политическа мощ, отиваме на нови избори. Вероятно през юли. Въпросът е, че имаме доста значими закони, които би трябвало да се одобряват ", сподели Христов.

„ Предложението да бъде върнат бюджета на първо четене, значи ново закъснение от месец и половина. Това значи, че доста мъчно бихме могли да го приемем и изпадаме в обстановка, в която няма да можем да се разплащаме от юни “, посочи той.

„ Докато не изчерпаме всички благоприятни условия сред първата и втората политически обединения, няма да пристъпим към диалози с други обединения. Много жестове бяха направени от наша страна. Резултатите на ГЕРБ- се усилват, на Политическа партия – понижават. Ние не виждаме упреци от нашите гласоподаватели, в случай че отидем на нови избори, резултатът ни ще се усъвършенства. В другия парламент ще бъде още по-лошо. Може да стане по този начин, че на идващите избори ПП-ДБ да имат потребност от още един сътрудник “, предизвести Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

„ Ние ще внесем държавно управление на болшинството. Правим един мощен кабинет, внасяме го и в случай че не получим кабинет, мандатът отида при вторите. Ако и те не съумеят – отиваме на избори “, изясни той.

По думите му има боязън от страна на Политическа партия, че по-подготвените министри на биха стояли по-добре от техните хора. Има боязън да ръководят дружно с нас. Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в направи прилика сред Борисов и футболиста Меси и сподели, че когато имаш него, се постанова да го държиш на аварийна пейка.

„ Разделянето на бе неточност. Тази коалиция с беше инициирана от ЕНП. Целта беше да се обединят десните обединения. Нямаше проблем при нас да дойдат и сътрудниците от ДСБ. Беше разумно. Не е по този начин обаче, че господин Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да гласоподава против концепциите на ЕНП. Все отново е от това политическо семейство “, сподели още Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР