Преговорите са прозрачни, но допълнителни разговори без съмнение има. За

...
Преговорите са прозрачни, но допълнителни разговори без съмнение има. За
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Предлагаха се неща, които вече ги има в законодателството ни

" Преговорите са транспарантни, само че спомагателни диалози без подозрение има. За мен е проблем, че не виждам образно какво тъкмо е контрактувано ".

Това сподели пред NOVA икономистът Ваня Григорова.

Според нея някои от специалистите не са били тъкмо такива по тематиките, които са се обсъждали.

" Предлагаха се неща, които към този момент ги има в българското законодателство или са заложени в Плана за възобновяване и развиване ", добави тя.

Според Ваня Григорова сериозните тематики са били отсрочени, с цел да не се стига до остри конфликти в стадия на договаряния.

За журналистът Поли Паунова част от договарянията не е нужно да са обществени.

" Трябва да ни е ясно, че това, което се вижда от договарянията, е една фасада, зад нея има действителни сделки ", сподели още тя.

" Всички споделят, че не желаят да бъдат министри, само че би трябвало да е ясно кои са хората, които ще извършват политиките, които са се обсъждали ", счита Поли Паунова.

Според нея антикорупционната комисия може да сътвори напрежение сред обособените договарящи, както и тематиката за основния прокурор.

За Сибина Григорова е изненадващо е присъединяване на остарели муцуни от Българска социалистическа партия като Емилия Масларова и Румен Овчаров в договарянията за държавно управление.

За нея България може да тръгне напред, когато се реши къде ни е силата и да вървим в тази посока и да се развиваме в нея.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР