Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние

...
Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние
Коментари Харесай

Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Барние се върна на работа след Ковид-19

Преговарящият за Брекзит от името на Европейския съюз Мишел Барние разгласи през днешния ден в Туитър, че се връща на работа съвсем четири седмици, откакто разгласи, че се е заразил с Ковид-19, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Барние разгласява своя фотография с екипа си в офиса си в Брюксел и заяви, че приготвя утрешна видеоконференция с английския си сътрудник Дейвид Фрост.

Предстои двете страни да обсъдят графика на договарянията за комерсиално съглашение сред Европейски Съюз и Англия, която по-рано тази година напусна общността.

След експлоадирането на обстановката с коронавируса договарянията бяха спрени.

През преходния интервал до края на годината, контрактуван сред Брюксел и Лондон, на процедура няма да се промени съвсем нищо. Ако двете страни не съумеят да се договорят до тогава, има риск търговията да бъде затруднена от митнически отговорности, по-щателни инспекции на артикули и други трудности.

Асоциацията на немските търговско-промишлени камари (Deutscher Industrie- und Handelskammertag, DIHK) още веднъж насочи апел за удължение на преходния интервал, което досега Лондон отхвърля.

Според изследване на DIHK, 58 % от компаниите се притесняват от утежняване на бизнес връзките с Англия тази година. Компаниите ще бъдат обременени и с непредвидим Брекзит, с изключение на с вредите от ковид, предизвести организацията на немските работодатели.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР