Предявеното обвинение срещу 24-годишния младеж е за това, че за

...
Предявеното обвинение срещу 24-годишния младеж е за това, че за
Коментари Харесай

Задържат под стража 24-годишен за битова кражба във Варна

 Предявеното обвиняване против 24-годишния юноша е за това, че за времето от 30 април до 8 май т.г., посредством взломяване на балконски прозорец, проникнал в частен апартамент и лишил сребърни и златни украшения, портативен компютър, фотоапарат, принадлежности и разнообразни други движимости, оповестиха от пресслужбата на Районен съд- Варна.  Деянието е тежко съзнателно, а плануваното в закона наказване за сходно посягане е отнемане от независимост от 3 до 15 години.

 24-годишният юноша е неведнъж осъждан, най-вече за закононарушения срещу собствеността, като едвам преди три месеца е изтърпял последното му наложено наказване отнемане от независимост. По отношение на него липсва и адрес във Варна, на който да обитава непрекъснато.

От писмените и гласни доказателствата по делото съдът одобри, че може да се направи обосновано съмнение за авторство на действието, както и че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие и да извърши  закононарушение, заради което му наложи най-тежката процесуална мярка за неотклонение - " задържане под стража “.

Определението по наложената мярка за неотклонение предстои на обжалване в 3-дневен период пред Окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР