Предвидливите хора, които обичат да планират всичко, отдавна са приключили

...
Предвидливите хора, които обичат да планират всичко, отдавна са приключили
Коментари Харесай

12 подаръка за Нея в последния момент

Предвидливите хора, които обичат да възнамеряват всичко, от дълго време са завършили с пазаруването на коледни дарове - несъмнено още през септември. Спокойно можем да им завидим благородно, че в този момент стоят надалеч от бясната суетност на коледния шопинг в края на декември.

Ако не сте от тях и въпросът „ Какво да подаря на мама/жена ми/дъщеря ми/баба ми/сестра ми/братовчедка ми/зълва ми “ тегне над главите ви като Дамоклев меч, тези хрумвания за “женски ” дарове в последния миг са за Вас и можете да продължите да четете нататък.

На пръв взор подаръците за дами наподобяват по-лесна работа. Нали всички те се радват на украшение, скъпа козметика и спирали за мигли? Всъщност, не тъкмо.

Жените на 21 век знаят какво желаят и имат проблеми със симулирането на еуфория от небрежно купени, недомислени дарове, които не са в звук със същността и потребностите им.

Ето и нашите 12 хрумвания, с които да спечелите откровена усмивка от дамите в живота ви



Перленият P60 Pro на Huawei

в перлено бяло е основан за естети. От марката подсигуряват, че не съществуват два идентични екземпляра. Защо? Благодарение на гърба на устройството, който е перлено бял с доста тънки златисти жили - точно в тяхното разположение се крие и тайната на характерността.

P60 Pro към този момент има и премията на TIPA (Technical Image Press Association) - най-голямата и авторитетна медийна асоциация за снимка и изображения, в която членуват издания от целия свят. Те удостоиха модела с наградата за най-хубав фото смарт телефон за 2023 година

Причината за триумфа на P60 Pro не е увеличението на мегапикселите на датчиците, а тяхната усъвършенстваната светлочувствителност. Ексклузивната за Huawei телефото система се назовава Ultra Lighting Telephoto Camera и сплотява датчиците с усъвършенствана светлочувствителност (Ultra Lighting Lens Group) и F2.1 блендата, която събира повече светлина, тъй че потребителите да вършат ясни фотоси на отдалечени обекти даже при незадоволително осветяване.



И въпреки всичко козметика

Висококачествената козметика постоянно е добра концепция. Тази година Esthederm стартира напълно нов план - и самоуверено зададе въпроса “Възможно ли е кожата да старее два пъти по-бавно? ”.

Клиничните проучвания, които компанията сподели, записват закъснение на всички признаци на стареене още след първите четири седмици.

Тенът става по-равномерен, кожата наподобява здрава, много по-гладка е на досег, а фините бръчки се тушират, някои от тях изчезват.

Age Proteom стана първият артикул, основан на новаторска биотехнология, която оказва помощ за поддържането на оптималното положение на протеините в кожата

 Hyatt Pravets

Преживяване за сетивата

Хотел в самия център на столицата има забавно предложение. В деня на Коледа ресторантът в хотела предлага коледен брънч - това е концепция за споделен празник с малко разкош. Спестявате приготовленията или поръчването на храна вкъщи и се оставяте други да се погрижат за вас.

Като казахме “грижа ”, уелнес прекарване също е алтернатива за “женски ” подарък във всеки сезон и време.

Можете да го съчетаете и с уикенд в хотела на веригата в Правец -. Той отвори порти през юли и няма да го познаете. Стаите са изцяло реновирани, както и общите пространства, и с всяка стъпка се усеща 5-звездният стандарт на интернационалната верига - от мокета, през хавлиените кърпи до дебелината на матрака и мекотата на възглавниците.

Hyatt предлага ваучери за масаж и процедури, като при покупка на 2 масажа получавате 3.

Хотелът има огромен и топъл закрит басейн, а в СПА център Ortus Wellness можете да опитате финландска сауна, био сауна, парна баня, хамам, солна стая, мразовит шадраван, релакс зона, авантюристичен душове и хидромасажен басейн.



На по чаша чай

Английската традиция за пиянство на чай с мляко е мъчно разбираема за нашите ширини, където чаят се пие със захар, с мед или чист. Но нищо не пречи да пренесем финеса на традицията от Острова с деликатна промяна.

Харесахме с блестящо декларирана зимна визия, която придвижва във вълшебния, бял свят на швейцарските Алпи. Идеален за сервиране на благоуханен чай в спокоен, януарски следобяд. Сега си представете диалог по женски с приятелка…

Чаеният комплект идва в елегантна кутия и би се чувствал добре в компанията на някой от чайовете на Yogi Tea. Препоръчваме - аюрведичен бленд с лайка, копър, липов цвят, кардамон, лакриц, хибискус, канела, джинджифил, черен пипер, карамфил, шипка и портокалови кори. Зима в пакетче, която дава най-хубавото от сезона.

 Коледен шопинг в Сердика Център

Ваучер за шопинг терапия

Ваучерите по натурален път се трансфораха в практична опция на подаръците и най-много на даването на пари в брой.

е като първа помощ за последния миг. Този на най-централния търговски център в София – Сердика Център се предлага във вид за 20, 50 или 100 лева и дава опция за свободен шопинг в над 120 обекта. Мода, бижута, спортна екипировка, гурме, техника и козметика и други предложение.

И важи за цяла година, което дава спокойствието, че дамата, която ще го употребява, има задоволително време да мисли и взема решение кой тъкмо да бъде нейният подарък.



Парфюмът

Добре, може да е факсимиле, само че те имат свойството да са и устойчиви. Хубавият парфюм е прелестен подарък - с ангажимента, че знаете на кого какво да подарите. Ако не сте чак толкоз в час с новите аромати - можете да ревизирате дали някой от ароматите на Yves Saint Laurent - авангардния френски дух на свободата, който още през 70-те години на предишния век се трансформира в синоним на женствеността, не е подобаващият.

на марката е огнена, съчетава парещ портокалов цвят и ледена лавандула, дружно с нероли и мандарина. Парфюм, построен по едно и също време върху особено мъжката конструкция и безкрайната мекост на достоверната женственост.

Майсторите на марката Ан Флипо и Карлос Бенаим комбинират френската лавандула и мароканския портокалов цвят. Смелият ход на Ан е да го трансформира в мекушав мирис - по метода, по който стилната къща Yves Saint Laurent прави от мъжкия смокинг изтънчен тоалет за дами.

Лавандулата е отглежда в планинските региони на Прованс и се събира на ръка, а портокаловата съставна част се бере само от дами в района на Рабат-Сале-Кенитра в Мароко.



Сладко-горчиво и напълно коледно

Когато шоколадът става част от живота на хората, той е горчива напитка, а не сладостен и богат на усети бонбон.

От гъстата какаова течност на предишното, която се е консумирала по време на разнообразни племенни церемонии, до шоколада, какъвто го познаваме през днешния ден, минава доста време и в този момент можем да избираме сред хиляди разновидности, форми, опаковки.

За подарък залагаме на с два реда разнородни бонбони, които комбинират белгийската и френската шоколадова просвета – по този начин, както го е замислил основателят на марката Филип Жамбон.

Френскоговорящите може да се позасмеят, че някой с фамилия Jambon (от фр. – шунка) основава известен бранд първокласни шоколадови бонбони, само че в случай че това ги възпре да пробват или подарят Jeff de Bruges, шегата е за тяхна сметка.



Мадридска хармония

Ако дамата, за която търсите подарък, е почитател на филми като шедьовъра на Уди Алън „ Вики, Кристина, Барселона “, мъчно може да не хареса мадридския бранд UnoDe50. Вдъхновени непосредствено от волността на женската психика и нежността на пеперудите, бижутата на марката, ръчно направени в Мадрид, са съвършен подарък за всички темпераментни дами.

Особено харесваме, с естествена телешка кожа и едноименните, които няма по какъв начин да оставят дамата, при която отиват, безразлична към подаръка.



„ Нашата Коледа “

Книга. Тя постоянно е добра концепция за всеки, на който желаете да дарите страст, врата към други светове, машина на времето… Книгата е най-популярният подарък, в случай че съдим по проучванията и статистиките в годините, само че и този, който предлага може би най-голямото многообразие.

Ние да вземем за пример харесахме второто издание на разказите „ Нашата Коледа “. Съставител е Захари Карабашлиев, а измежду създателите са Георги Господинов, Здравка Евтимова, Веселина Седларска, Алек Попов, Деян Енев други Но тук изборът в действителност е безконечен. И не е по никакъв начин елементарен.



Смарт избор

Отдавна отмина ерата на грубите смарт часовници, които стоят добре на китката само по време на подготовка и в спортната зала. Часовниците на Huawei наподобяват като премум клас артикул и носят софтуерния заряд на бъдещето. А то от време на време е в този момент.

Fashion Forward е с модернизиран 24/7 мониторинг на здравето, до 2 седмици, живот на батерията и напълно нов октогонален дизайн, объл до перфекционизъм.

Лек, внимателен, с необикновен 41 мм. екран, на който получавате и елементарно четете известия … и доста хубав. Зад целия този изискан обаче се крие и един състезателен звяр.

Huawei Watch 4 GT следи сън, пулс, крачки, сатурация, температура, стрес, етапи на луната. Има и усъвършенствана технология за мониторинг на дишането. Последната огромна актуализация на модела визира календара за менструация, който към този момент основава прогнози за овулацията и самия цикъл - освен на база дължината на предходните, а на физиологичните индикатори, които засича (промени в температурата, пулса и т.н.)

GT 4 разпознава десетки спортове, синхронизира се с календара ви, пуска музика, звъни, приказва, вие му говорите …



Ясен тон от ИКЕА

Повечето дами може и да не изпитват наслаждение да приказват щедро за техническите характерности на звука, само че това не значи, че не биха се зарадвали на тонколона, от която да слушат PJ Harvey, Тейлър Суифт и, да, и Pink Floyd, с високо качество на звука.

Затова в нашия коледен асортимент своето място откри с вградена лампа, която вади удивително чист и мощен тон и се предлага с функционалността Spotify Tap, която генерира музика съгласно усета на слушателя.

Може да се купи в 2 броя, с цел да разположи стерео тон в целия дом, само че може да се вземе и една и с сложена батерия да направи музиката и идващото с нея въодушевление портативни на всички места: в планината, в парка, на домашно празненство или в палатката на някой див плаж.

Благодарение на 360-градусовия тон, музиката се чува чисто и ясно, а лампата придава прелестен искра и прибавя украсителен акцент към масата.

Имате разполагаем и ръкохватка, с която комфортно я пренасяте, като спомагателен плюс е, че е устойчива на дъжд, тъй че да я употребявате без значение какво е времето.



Самолетен билет

Тук оставяме всичко на въображението Ви...Улиците на Париж, замъците на Виена, лалетата на Амстердам, музеите на Лондон, бирите на Прага, виновността на Тоскана. Всичко е добре пристигнало.

А в случай че имате разполагаем задоволително пари, вземете два самолетни билета и си откраднете европейски уикенд дружно. Далече от безумната навалица.

А до тогава...Jingle bells.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР