Предварителният преглед на колекцията Пролет 2023 на световния хегемон в

...
Предварителният преглед на колекцията Пролет 2023 на световния хегемон в
Коментари Харесай

Стайлингът на световните звезди идва при нас тази пролет с новия корнер на Calvin Klein в TRIA CITY CENTRE Бургас

Предварителният обзор на сбирката Пролет 2023 на международния хегемон в кежуал облеклото Calvin Klein ще Ви зашемети

Докато изпращаме последните студени дни на зимата, модата постоянно е една крачка пред нас. Предварителният обзор на сбирката Пролет 2023 на международния хегемон в кежуал облеклото Calvin Klein ще Ви зашемети. Марката дава отговор на въпроса по какъв начин да бъдем елегантни във всекидневното си облекло.

В новия корнер на Calvin Klein в TRIA CITY CENTRE Бургас, сутерен, откриваме най-хубавото от двата свята – класиката на черното и бялото, съчетана със свежите багри на пролетта – в оранжево и зелено. За господата марката тази пролет съчетава всички нюанси на синьо, както и зелено, бежово, черно и бяло. All stars. Така е определяна акцията на Calvin Klein за пролетта на 2023 година в международните медии, която показва новите посланици на марката, измежду които са тийн сензацията Джени (Blackpink), любимецът на Холивууд от продълженията на филмите за „ Роки “ Майкъл Б. Джордан и Кендал Дженър.

Сетовете от дънките, в по-светли нюанси като сиво и ярко синьо и дънкови якета, ризи с флорални претекстове в черно и бяло и топове в блестящо оранжево подсигуряват характерен знак и улеснение в облеклата. Цялостното ново лъчение се добавя от обувките и аксесоарите от новата сбирка, също налични в корнера на Calvin Klein в TRIA CITY CENTRE Бургас, сутерен.

Отличителният градски кежуал жанр се добавя със спортни детайли. Мъжката част от сбирката включва необятна гама тениски с цветни лога, принтове, типичен ризи, както и леки якета за дъжд и обикновен суитчър с монограм. Панталони вид „ чино “, както и дънки slim и skinny fit от изтъкан деним, могат да бъдат съчетани с кожено яке или парка на марката, с цел да бъде приключена визията и силуета.

Дяволът постоянно е в детайла, тъй че няма по какъв начин нова и съвременна визия да мине без нужните аксесоари, а Calvin Klein обезпечават спортни раници и чанти, кожени портфейли и обувки, както и плажни продукти. Най-новите акции на международните фешън марки можете да откриете в TRIA CITY CENTRE Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР