Предварителните поръчки вече са отворени на цени от 1749 лв.Водещата

...
Предварителните поръчки вече са отворени на цени от 1749 лв.Водещата
Коментари Харесай

Galaxy Z Flip и Galaxy S20 идват на българския пазар

Предварителните поръчки към този момент са отворени на цени от 1749 лева

Водещата на „ Преди обед ” по БТВ Деси Стоянова се любува на Galaxy S20
(снимка: Samsung)

Galaxy Z Flip и Galaxy S20 – двата нови смарт телефона на Samsung, които дават обещание нова епоха на мобилни преживявания, дебютираха през вчерашния ден у нас по едно и също време с световната им премиера . Компанията показа флагманите на ексцентричен Galaxy Unpacked в,,Резиденция Диневи ” в Лозенец, София.

Galaxy Z Flip сплотява световете на модата и технологиите. Компактният модел предлага първия в света сгъваем стъклен екран, смесен с неповторим UX. При отваряне се разкрива впечатляващ 6,7-инчов Infinity Flex екран. Дръзкият сгъваем дизайн е смесен с богата гама от функционалности като Multi-Active прозорец и Flex режим за автоматизирано делене на два екрана.

Моделът впечатлява и с камера за основаване на най-хубавото наличие за обществените мрежи. Galaxy Z Flip може да бъде закрепен върху равна повърхнина, тъй че моментите се запечатват от идеалния ъгъл, със свободни ръце и без нужда от статив.

Алекс Петканова е измежду първите на планетата, които се допират до Galaxy Z Flip
(снимка: Samsung)

Galaxy S20 се нарежда от Samung като бъдещето на връзките. Серията, която включва моделите Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra, идва с едни от най-актуалните технологии – IoT, AI и 5G. Моделите разполагат с най-модерния 5G чипсет, разполагаем на Samsung устройства.

Освен нововъведения в връзките, Galaxy S20 Ultra предлага нови преживявания с камерата. Моделът поддържа резолюция 108MP, а функционалността Space Zoom комбинира хибридно оптично нарастване без загуба на картината и захранвано с AI 10х цифрово нарастване – в следствие Galaxy S20 Ultra доближава до 100х цифрово нарастване.

Серията Galaxy S20 запечатва и висококачествено 8K видео, като потребителите могат да употребяват всички обективи на камерата едновременно, с цел да създадат сбирка както от фотоси, по този начин и от видеоклипове едновременно посредством новата функционалност Single Take.

Galaxy Z Flip предизвика любознанието с първия в света сгъваем стъклен екран
(снимка: Samsung)

Samsung публично разгласи началото на предварителните поръчки на Galaxy S20 в България. Цените стартират от 1749 лева за Galaxy S20, 1949 лева за Galaxy S20+ и 2649 лева за Galaxy S20 Ultra.

Galaxy Z Flip ще се предлага в България в лимитирани бройки в цветове „ огледално лилаво ” и „ огледално черно ” от 21 февруари на цена от 2899 лева, оповестиха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР