Предварителен полеви тест на бяло вещество, намерено в библиотеката на

...
Предварителен полеви тест на бяло вещество, намерено в библиотеката на
Коментари Харесай

Откриха кокаин в Белия дом, службите започват разследване

Предварителен полеви тест на бяло вещество, открито в библиотеката на Белия дом, е дал позитивен резултат за кокаин, оповестиха правоприлагащите органи късно в понеделник. Сикрет сървис на Съединени американски щати стартира следствие по какъв начин то е попаднало на Пенсилвания авеню 1600.

Наличието на веществото, което е изпратено за спомагателни проби, станало известно, когато пожарникар от екипа за рискови материали на Вашингтонския департамент съобщил по радиото: " Имаме жълта лента, на която написа кокаин хидрохлорид ", написа в. " Вашингтон пост ".

Говорителят на Сикрет сървис Антъни Гулиелми съобщи, че откритото по време на рутинна инспекция вещество е довело до нараснала паника за сигурността и евакуация за малко на имението на изпълнителната власт.

Гулиелми съобщи, че се организира " следствие на повода и метода ", по който веществото е попаднало в Белия дом. По това време Джо Байдън е бил в Кемп Дейвид. Президентът на Съединени американски щати и първата дама Джил Байдън се върнаха от в Мериленд в Белия дом във вторник сутринта.

Служител, осведомен с следствието, съобщи пред изданието, че количеството вещество било малко.

Това не е първият случай, в който противозаконни опиати попадат в Белия дом. Рапърът Снуп Дог съобщи, че е пушил трева в банята през 2013 година, а Уили Нелсън призна, че е пушил джойнт на покрива на Белия дом по време на ръководството на Джими Картър.

Британският артист Еркан Мустафа споделя, че е пушил марихуана и е направил една линия кокаин при посещаване в Белия дом по време на акцията на първата дама Нанси Рейгън против опиатите " Просто кажи не ". Певицата на „ Jefferson Airplane “ Грейс Слик призна през 2011 година, че през 1970 година се е пробвала и не е съумяла да подправи чая на президента Ричард Никсън с LSD.

" Мисля, че Трики Дик имаше потребност от малко киселина ", спомня си по-късно тя. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР