Предупреждения на астролозите за близко бъдеще Днес започна прехода ма Марс

...
Предупреждения на астролозите за близко бъдеще
Днес започна прехода ма Марс
Коментари Харесай

Марс навлезе в знака на Скорпион на 30 октомври 2021 г.

Предупреждения на астролозите за близко бъдеще

Днес стартира прехода ма Марс в знака на Скорпион, което ще се отрази отрицателно на настроението и шанса ни. Въпреки това ще има някои позитивни последствия, които астролозите разказват.

Веднага би трябвало да се означи, че силата на алената планета ще бъде отрицателна. Независимо от това, има някои положителни вести. Астролозите настояват, че 30 октомври и идващите няколко седмици след прекосяването на планетата в знака на Скорпион ще бъдат доста рискови. Освен това силата ще се уталожи и от средата на ноември ще стане доста по-лесно да се живее, защото планетата ще загуби нотките на експанзия и ще престане да генерира дисонанс.

За какво да внимаваме от 30 октомври

На 30-ти и през идващите няколко седмици астролозите мощно предлагат да внимавате с решенията си. Марс в Скорпион обърква картите и основава неустановеност. На 30 октомври и в идващите дни доста хора ще станат непредсказуеми.

Импулсивност, парещ манталитет и експанзия ще се разсънят у хората. Колкото и да е мощно вашето неизменност, способността да насочвате мощ, с цел да постигнете това, което желаете, напълно или отчасти ще атрофира.

Много от нас ще желаят да се откажат от нещата, които започнаха по-рано, изключително в случай че има някакви компликации по пътя. Астролозите поучават да не вършиме това. Трябва да издържите този сложен интервал.

Те считат също, че Марс от 30 октомври ще ни тласне към нарцисизъм. Скорпионът е знак на ревнивост и владеене. Опитайте се да помислите по какъв начин да извършите живота на околните си по-добър, като им дадете независимост.

Хората ще бъдат по-груби. Не обръщайте внимание на грубостта в рейса, в метрото, на опашката в магазина. Колкото повече внимание отделяте на токсичните хора, толкоз по-лошо ще бъде за вас.

Какво хубаво ни чака от 30-ти

Марс ни кара да преобладаваме и да владеем другите, само че Скорпион със силата на Водата ще заглуши това. След няколко седмици след прекосяването на Марс към този знак хората ще станат по-меки и по-добродушни.

Също по този начин Марс ще ни помогне да преосмислим отношението си към нещо неприятно и неприятно. Възможно е доста от нас да не помнят за обидите, само че това също ще отнеме известно време.

По материали на dailyhoro


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР