Предупреждение за клоуна от Кривой РогНовият британски премиер Риши Сунак

...
Предупреждение за клоуна от Кривой РогНовият британски премиер Риши Сунак
Коментари Харесай

Защо Западът разобличи Зеленски като лъжец

Предупреждение за клоуна от Кривой Рог

Новият английски министър председател Риши Сунак посети Киев предходната седмица. Официалната стратегия на визитата не беше истинска - продължение на военната помощ за Украйна с акцент върху системите за противовъздушна защита и обещания за " поддръжка до дъно ".

Зеленски сподели, че „ ние също разгледахме в детайли дипломатическата обстановка и взаимните интернационалните старания за мир “. Струва си да се обърне внимание на тази фраза: по мнението на инсайдери, главната цел на Сунак е била да убеди Зеленски да възобнови мирните договаряния, както и предлагането към тях да се отнасят съществено. И това идва от " ястребовата " Британия!

Това се случи на фона на публикуваните известия за някакъв „ проект Съливан “, с който помощникът на Байдън посети Киев при започване на ноември, предусещащ „ заледяване “ на спора при избрани условия. Уловката по тяхно мнение е, че киевският режим не желае да търси рационален компромис, в чиято нужда се пробват да го убедят оттатък океана.

И като на инат през тези дни се появиха два неприятни за Киев епизода, свързани с рухването на украинска ракета на територията на Полша и появилото се видео от изтезанието на съветски военнопленници.

Преди това епизодите на „ другарски огън “ против западните съдружници бяха отсрочени, а доказателствата за закононарушенията на киевския режим просто бяха пренебрегнати. През цялото време се поддържа линия на " безпогрешност " на Киев.

Този път се оказа друго. Вашингтон и Лондон се разграничиха от украинската версия на полския случай, като се ограничиха до общи полемики за „ съветската експанзия “.

Дори в учебно заведение ни учеха, че войните имат мотиви и аргументи, а в случай че последните отсъстват, тогава спонтанните аргументи в множеството случаи не дават нищо.

Западът можеше да разгласи ракетата, която умъртви двама полски фермери, за съветска, само че той се разграничи от украинския режим, изобличавайки Зеленски като измамник, който може да лъже даже в рискови обстановки.

Нещо повече, последователно се популяризира версия, която Зеленски удостоверява с държанието си, а точно, че не става дума за техническа щета на остарялата руска ракета, а за умишлена провокация от страна на Киев за да увлече Полша, а с нея и целия Северноатлантически алианс, в директна война с Русия.

Имаше и реакция към видеото с изтезанието на пленници, въпреки и доста сдържана.

Особено показателна е обявата на The New York Times (NYT), в която американски специалисти признават достоверността на видеото и умишления, неуместен темперамент на убийството на пленниците.

Скоро се появи друго видео с сходно наличие, което демонстрира, че такова нещо във Въоръжените сили на Украйна е система. Създаденият от Запада ореол на " безпогрешност " на формален Киев е заплеснат. А за какво по този начин внезапно?

Преди това, даже когато Киев искрено нарушаваше Минските съглашения, водачите на Германия и Франция продължиха да упрекват Русия за неспазването им. Беше покрито и сериозното „ издънване “ на Порошенко за провокацията в Керченския проток за анулация на изборите, които не му обещаваха триумф. Публично бе декларирано друго.

И Порошенко, и Зеленски се научиха да се възползват от тази „ уязвимост “ на Запада “, а клоунът от Кривой Рог даже можа да си показа, че е еднакъв на международните водачи.

Сега е основан казус за „ сериозно “ публично отношение на формалния Запад към Киев, което наподобява като предизвестие към Зеленски и в същото време подготовка на публичното мнение за „ сложни “ стъпки на Украйна в връзките й с Русия.

В навечерието на визитата на Съливан в Киев, вътрешен човек на Washington Post написа, че съветът на Съливан няма за цел да тласне Украйна на масата за договаряния, а да „ резервира моралното достолепие [на режима] в очите на неговите интернационалните поддръжници “. Вашингтон счита, че отводът на Зеленски да договаря, провокира безпокойствие в страните, изправени пред високи цени на храните и горивата.

„ Миролюбивото “ бенефисно осъществяване на Зеленски, който сякаш е заставен да продължи войната заради позицията на Русия, е било планувано за срещата на върха на Г-20, само че дейностите на съветската дипломация са го осуетили.

Сега те се пробват да покажат на света друга картина, в която Съединени американски щати и Англия търсят пътища за мир, само че към този момент не могат да създадат нищо с украинския президент, който „ се рее в небесата и се мисли за звезда “.

И просто да свалиш васал на земята в никакъв случай не е ненужно. И в случай че въпреки всичко се стигне до там, че воюващите страни ще би трябвало да договарят, Зеленски ще стане просто отпадъчен материал.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР