Джими Кимъл дава положителен тест за Covid, отменя шоуто на живо „Strike Force Three“ с Джими Фалън и Стивън Колбърт

...
Предстоящото шоу на живо Strike Force Three“ е отменено, защото
Коментари Харесай

Предстоящото шоу на живо „Strike Force Three“ е отменено, защото Джими Кимъл има Covid и шоуто не може да продължи.

„Е, Лас Вегас, имам Covid и за съжаление трябва да отменим шоуто на Strike Force Three този уикенд. Никога не бих могъл да живея със себе си, ако разболея приятелите си от родния град“, написа Кимел в X, бивш Twitter, в сряда.

Той добави: „Благодаря на всички, които закупиха билети, всички ще получат пълно възстановяване на сумата и ние ще се опитаме да пренасрочим, ако е възможно.“

Звездата от „Jimmy Kimmel Live“, Джими Фалън и Стивън Колбърт трябваше да се появят на Dolby Live в Park MGM в Лас Вегас в събота, за да запишат епизод на живо от своя подкаст „Strike Force Five“.

Кимъл, Фалън и Колбърт, заедно с колегите си вечерни водещи Сет Майерс и Джон Оливър, обединиха усилията си за лимитирания подкаст, чиято премиера беше миналия месец, докато съответните им предавания излъчваха повторения от началото на стачката на писателите през май.

Майерс и Оливър не бяха планирани да се появят по време на шоуто на живо този уикенд.

Приходите, генерирани от подкаста, ще отидат за безработен персонал от програмите на домакините – „Jimmy Kimmel Live,“ „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon,“ „The Late Show with Stephen Colbert,“ „Late Night with Seth Meyers“ ” и „Последната седмица тази вечер с Джон Оливър”.

„Strike Force Five“ оттогава пусна шест епизода от премиерата си на 30 август и включва „някогашни частни чатове“, провеждани между вечерните водещи, дискусии за продължаващите стачки на сценаристите и актьорите и петте водещи, отговарящи на въпроси на фенове.

Шоуто на живо „Strike Force Three“ в събота би послужило като първото шоу на живо на подкаста от началото му.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР