Предстоящото пълнолуние ще донесе много трудности на почти всички зодии.

...
Предстоящото пълнолуние ще донесе много трудности на почти всички зодии.
Коментари Харесай

Снежната луна ще донесе късмет на тази зодия

Предстоящото пълнолуние ще донесе доста компликации на съвсем всички зодии. Сега обаче зодия Лъв ще има на какво да се радва. Снежната Луна е в неговия знак, тъй че идващите дни ще бъдат като концерт на стремежи за него.

Пълнолунието в Лъв е едно от най-чувствителните феномени в годишния лунен цикъл. Огнената буря разпалва сетивата и въображението ни, само че не постоянно ни зарежда с положително въодушевление. Повечето зодиакални знаци могат да се усещат разтревожени или в спор с някой непосредствен сега. Само зодия Лъв ще резервира стоическо успокоение и усмивка на лицето си. Неговият хороскоп при пълнолуние демонстрира, че той ще реализира всичко, което желае.

Пълнолуние в зодия Лъв 5 февруари 2023 година

Хороскопът за идното пълнолуние осведоми какви полезности ще станат най-важни за нас при започване на февруари 2023 година Ще желаеме да сме уверени и смели и да усещаме, че сме по-добри от другите. Не всеки ще успее, което ще ни разочарова. Много хора ще създадат неточност заради това, което ще скапе връзките им с някого, на който държат.

Зодия Лъв основава усещането, че има непоклатимо възприятие за лично достолепие всеки ден. В реалност обаче той постоянно се съмнява в себе си и се тормози какво мислят другите за него. Повечето хора от тази зодия не се считат за крале или кралици на джунглата. Само по време на пълнолуние в зодия Лъв могат да се усещат по този начин. Феноменът, който ще се случи в небето на 5 февруари 2023 година, няма да направи изключение. Лъвовете ще възвърнат контрола над живота си.

Тази зодия ще е най-големият късметлия сега. Ще извърши всичките си фантазии.
Според астролозите, една зодия ще бъде на вълната на шанса през Снежната луна, и това е Лъв. Именно тогава Лъвовете би трябвало да изразят желанията си. Има огромна възможност те да се осъществен.

Родените в края на юли и август към този момент ще почувстват, че заслужават най-хубавото. Техните мисли ще стартират да се трансформират в действителност.
Хороскопът за 2023 година ясно сочи, че тази година Лъвовете ще бъдат същински майстори в използването на известния способ на закона за привличането. Те би трябвало да стартират тази процедура още в този момент – пълнолунието ще ускори силата на желанията им.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР