Предстоящият период може да разруши щастливото бъдеще с половинката им

...
Предстоящият период може да разруши щастливото бъдеще с половинката им
Коментари Харесай

Зодиите, които няма да имат късмет в любовта през 2023

Предстоящият интервал може да унищожи щастливото бъдеще с половинката им или да донесе компликации в връзките им.

Ето кои са тези зодии:
 

Телец

Хороскопът за Телците през 2023 година демонстрира разкол в връзките, което те ще усетят още от първия месец на новата година. Те ще желаят повече власт и надзор. Но Телците би трябвало да помнят, че на колегата би трябвало да се има вяра във всичко, тогава няма да се постанова да управляват всяка негова стъпка.

Ако Телците не трансформират отношението към половинката си през първите месеци на годината, то те ще бъдат измежду тези, които ще останат необвързани през 2023 година

Близнаци

Хороскопът на Близнаци през 2023 година споделя, че ще стигнат до мисълта, че са свързали живота си с човек, който не дава отговор изцяло на критериите им. Такава концепция ще им хрумне доста ненадейно и в изцяло несъответствуващ миг. Представителите на знака ще схванат, че са страдали дълго време и в този момент е време за развлечение и интензивно другарство.

Но астролозите предлагат на представителите на този знак първо да помислят дали са подкрепяли колегата си или са се опитвали да го трансформират от самото начало. Отговорът ще бъде явен. Тогава или изцяло би трябвало да пресечен връзката си или да работят върху връзките си. 

Скорпион

Хороскопът за Скорпион за 2023 година демонстрира, че тези знаци ще решат, че индивидът, който е до тях, въобще не им подхожда. Ще прогледнат, че не са били привлечени от дълбоки усеща и страсти. Естествено ще би трябвало да вземат значимо решение. Ако преценяват, че връзката е изчерпана, тогава ще я прекратят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР