Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат своеобразна битка на

...
Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат своеобразна битка на
Коментари Харесай

Цветанов в Кърджали: Предстои ни битка на европейските ценности срещу националпопулизма

Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат самобитна борба на общочовешките и европейски полезности против националпопулизма.

Ето за какво всички ние не би трябвало да позволяваме България да бъде отклонена от своя европейски път “. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред близо 1000 членове и симпатизанти на ГЕРБ от Кърджалийско, които препълниха салона на театъра в града, с цел да отбележат дружно 12-я рожден ден на структурата.

„ Трябва да осъзнаем значимостта на тези избори и да не позволяваме случайността да промени посоката на развиване на страната ни. Икономически България е постоянна и това се прави оценка от всички интернационалните рейтингови организации. От началото на мандата увеличихме заплатите на българските учители с 20 %, а до края на мандата ще ги удвоим, както обещахме по време на предизборната ни акция. Благодарение на усилената работа на нашите евродепутати европейският бюджет на България ще бъде повишен и през идващия програмен интервал страната ни ще получи 4 милиарда лева повече от европейските фондове “, регистрира Цветан Цветанов пред актива на ГЕРБ в Кърджалийско.

Председателят на ПГ на ГЕРБ напомни също, че българското европредседателство беше извънредно сполучливо и България съумя да върне тематиката за европейската вероятност пред страните от Западните Балкани в дневния ред на Европа.

„ ГЕРБ потвърди, че може да ръководи България. В Топ 5 сме на Европейски Съюз по стопански растеж – 3,6 на 100. Какво повече?! Носим духа на успеха. В същото време Българска социалистическа партия не е направила нищо положително за страната ни. Правят политика напук и губят от отсъствието си в Народното събрание. От ГЕРБ обаче няма да позволим някой да промени курса на България на Изток “, сподели още заместник-председателят на ГЕРБ.

„ Вълнувам се и от неспокойствие на националното заседание на ГЕРБ преди месец пропуснах да загатна Кърджали, само че през днешния ден признавам, че сърцето ми е тук и постоянно ще намирам време да пристигам при вас “, показа с членовете и симпатизантите на ГЕРБ от района Цветан Цветанов. „ Спомням си, по какъв начин проходихме със Сдружението, бяхме 17-18 индивида. А в този момент сме в претъпкана зала с правостоящи. Цвета беше нашият избор. Тя е откровена, същинска и мощна. И с вашата ежедневна поддръжка стана два пъти по-силна.

Имах опция да структурирам партията в народен мащаб. За нас беше значимо да имаме представителност и в дребните обитаеми места. И тази ни философия даде блестящи резултати. Имаме посланичество на всички места. Крайно време е да имаме и кметове в Кърджалийско “, обърна се към препълнената зала Цветан Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР