Предстоящите избори са най-важните от 1989 г. насам, защото са

...
Предстоящите избори са най-важните от 1989 г. насам, защото са
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Президентът не е продукт на ДПС

Предстоящите избори са най-важните от 1989 година насам, тъй като са след едно 10 годишно катастрофарно ръководство на ГЕРБ. Държавата би трябвало да се гради отначало институциите не работят ", сподели пред Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи. " Винаги сме били срещу това ръководство във всичките му формати, никой не може да ни упрекна, че сме му помагали. Там, където сме дали своят вот за, е да се утвърди нашата евроатлантическа интеграция ".
Казвали сме, че опция на ГЕРБ няма, само че даже и тогава сме дали своят вот на избор на съмнение за това ръководство във всичките му формати, сподели Хамид.
Не е загадка, че 30 години всеки си измисля митологеми да Движение за права и свободи, след това гонят Движение за права и свободи по коридорите да ги подкрепим. Така се основават митологеми и за господин Пеевски. 
Преди няколко дни имах спор с елементарен жител тук от Овча Купел, тъй като отворихте орташксия въхпрос. Датата 28 март, подхвърлена от президента, устройва единствено ГЕРБ, по този начин той сложи първия въпрос и втория въпрос беше има ли орташко държание, сподели Хамид. 
Движение за права и свободи се отнася с почитание към всички институции и към президенстката, не споделям тезата ви, че уважението го няма. Преди 5 години времето изискваше политически дейности и политически артикул. Ние започнахме преди имената на президентите да бъдат оповестени. Метаморфозата пристигна, когато ескалира опълчването сред институциите. Тогава поискахме оставката и на премиера, и на президента, това опълчване пречи. 
 Уважаема кърджалийска мъченице, обърна се Хамид Хамид към Цвета Караянчева " Уважаема кърджалийска мъченице ", обърна се Хамид Хамид към Цвета Караянчева
Не сме съгласни с определението кърджалийска, само че до такава степен приключва нашето противоречие. Това сподели националният представител от Движение за права и свободи Хамид Хамид....
Преди 5 години Движение за права и свободи имаше собствен претендент за президент, Пламен Орешарски, тъй че не може да се каже, че настоящия президент е наш политически проукт, сподели Хамид Хамид. 
Движение за права и свободи ще предложи своята стратегия на политическите сили и ще забележим в бъдещия парламент до кого са най-близки, сподели Хамид в отговор на въпрос дали е време Движение за права и свободи да се приближи до Българска социалистическа партия.
Преди година поставихме въпроса за гласуването на българите в чужбина, този въпрос обаче се слага единствено по време на пандемия.
Не чакам каква тирада би се направила в чужбина за Движение за права и свободи, присъединяване на Ердоган в конгреса бе присъединяване на един от ръководителите на партия, които бяха поканени, сподели Хамид Хамид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР