Предстоящата ротация и казуса с Глеб Мишин коментира депутатът от

...
Предстоящата ротация и казуса с Глеб Мишин коментира депутатът от
Коментари Харесай

Депутат на ПП-ДБ за Глеб Мишин: Председателят на ДАНС трябва да подаде оставка

Предстоящата ротация и проблема с Глеб Мишин разяснява депутатът от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” Кристина Петкова в студиото на „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

За активността на Мишин, обвързван с данни за непозволено даване на българско поданство, Петкова сподели: „ Това лице, което чакахме да бъде задържано, е напуснало страната напълно необезпокоявано ”. Депутатът добави, че в най-активната си част схемата на Глеб Мишин е била по време на служебните кабинети.

Според нея „ има пробив в националната сигурност през ДАНС ”. Тя съобщи, че председателят на Агенцията би трябвало да подаде оставка, макар че това нямало да реши казуса. „ Тук идва ролята на краткотрайната комисия, която има за цел да осветли цялата скица и въобще придобиването на българско поданство ”, разясни Петкова.

За идната ротация депутатът от ПП-ДБ сподели, че чакат Николай Денков и Мария Габриел да се схванат. Петкова смята, че ротация ще има и тя ще се случи безпроблемно, макар напрежението.

Народният представител съобщи, че сега ПП-ДБ разискват претендентите за поста на здравен министър. По нейни думи Христо Хинков се е справил доста добре с проблемите в системата на опазването на здравето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР