Предстояща биография, посветена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за

...
Предстояща биография, посветена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за
Коментари Харесай

Елизабет и Филип прекарват последните си години на разстояние един от друг, твърди биограф

Предстояща биография, отдадена на Елизабет Втора, прави нови разкрития за последните години от живота на починалия монарх.

В книгата „ Елизабет: Интимен портрет “ създателят Гайлс Брандрет твърди, че минавали „ седмици “, през които кралицата и брачният партньор принц Филип не се виждали един с различен. Според биографа тази процедура стартира, когато Филип се пенсионира през 2017 година

Въпреки че двойката е поддържала контакт по телефона, Брандрет твърди, че кралицата е разбирала желанието на брачна половинка си „ да не се суетят към него “ и „ да прекара дните си по собствен личен метод “.

В компанията си кралицата и херцогът на Единбург  откриват „ нова разтуха “ по време на изолацията от ковид . Двамата вземат решение да прекарат повече време дружно в Сандрингам, Уиндзор и в Шотландия.

Книгата твърди още, че кралицата е искала да бъде до брачна половинка си в последните му мигове . За страдание обаче, те идват толкоз бързо, че прислугата ѝ не съумява да я разсъни в точния момент .

„ Онази заран той отиде до тоалетната, подпомаган от здравна сестра. Когато се върна, каза, че се е почувствал леко прималял и желае помощ, с цел да се върне в леглото. Сестрата извика камериера на херцога и пажа на кралицата, Пол Уайбрю, за помощ – и почина, преди кралицата да може да бъде извикана “, написа Брандрет.

 принц Филип кралица Елизабет Getty

Тези детайлности са едни от многото, която популяризира преди биографията да излезе публично на 8 декември. В „ Елизабет: Интимен портрет “ Брандрет твърди още, че през последните месеци от живота си кралицата е страдала от рак .

Прочете повече в галерията тук:
 Разкрития за последните дни на Елизабет Втора в нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора в нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора в нова биография  Разкрития за последните дни на Елизабет Втора в нова биография
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР