Предстои ви среща с мъж, която ви вълнува, не се

...
Предстои ви среща с мъж, която ви вълнува, не се
Коментари Харесай

Искате да направите добро впечатление на първа среща? Избягвайте тези грешки

Предстои ви среща с мъж, която ви вълнува, не се стресирайте. Първата среща е добра опция да извършите ужасно усещане и той да пожелае да се видите още веднъж. Достатъчно е да бъдете себе си и да избягвате някои съдбовни неточности като:

1. Облечени сте прекомерно неглиже или като костюмар
Ако не сте положили изпитание за външния си тип, има огромен късмет той да ви сметне за мърла или пък да реши, че въобще не сте се постарала за срещата. Прекалено лъснатият външен тип пък може да го накара да се почувства неудобно, защото той по всяка възможност ще е спортно-елегантен и ще притегляте ненужно внимание.

2. Водите си компания
Нервността не е опрощение, с цел да се появите с другарка, която да служи за буфер. Това несъмнено е непростимо за първа среща и той ще го сметне като знак, че не желаете да останете уединено с него.

3. Правите си селфита
Доста провокиращ табиет, който издава несериозност. Дори да желаете да го включите в селфито, рискувате да го отблъснете, защото ще го одобри като предпочитание за непотребна показност. А и още не се познавате, тъй че няма огромна логичност в това да позирате като щастливи приятелчета или двойка. На процедура не сте такива.

4. Пиете прекомерно доста
Наливането с алкохол може и да успокои нервите ви, само че сигурно няма да направи положително усещане.

5. Тагвате се, че сте на среща
Това е непотребна показност, която по всяка възможност ще го отблъсне. В случай, че към този момент сте си разменили Фейсбука и тагнете и него, грешката става двойна. Ако не сте суперзвезда, той надали ще желае да обявява с кого се среща без даже да знае дали ще има втора среща. Излагате освен своя, само че и неговия живот на показ, което не е вярно.

6. Златното предписание: Без секс на първа среща
Той е секси, вие сте секси, привличането е налице, за какво не? Сексът замъглява преценката ви. По-добре изчакайте 2-3 срещи, с цел да видите дали към момента има химия и тогава минете към интимността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР