Предстои транспортиране на военна техника по железопътната инфраструктура на страната,

...
Предстои транспортиране на военна техника по железопътната инфраструктура на страната,
Коментари Харесай

Военна техника преминава през страната от Гърция към Румъния

Предстои превозване на военна техника по железопътната инфраструктура на страната , оповестиха от Министерството на превоза. 

Това ще се случи в интервала 19-24 март.

Тогава с влакови композиции ще бъде превозена военна техника от Гърция към Румъния . В същия интервал военна техника ще бъде превозена по железопътната инфраструктура на страната ни от Гърция за присъединяване в взаимната българо-американска подготовка на Учебен полигон „ Ново село “.

По същия маршрут, само че в противоположна посока , военната техника ще се върне от Румъния и България към Гърция след привършване на взаимната подготовка с присъединяване на американски военни формирования в двете страни.

Транспортирането на военна техника от Гърция към Румъния и България и назад е част от районното логистично обезпечаване на ротацията на военни формирования, които вземат участие в интервенцията „ Atlantic Resolve “ на американските въоръжени сили.

„ Atlantic Resolve “ се организира от 2014 година в европейски страни-членки на НАТО и включва взаимни подготовки на военни формирования от съюзнически армии за повишение на оперативната им съгласуемост. Операцията на Въоръжените сили на Съединени американски щати е принос към ограниченията за увеличаване на качествата на Алианса за въздържане и защита.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР