Предстои съдът да се запознае с петорна съдебно-медицинска експертиза по

...
Предстои съдът да се запознае с петорна съдебно-медицинска експертиза по
Коментари Харесай

13 години по-късно: Няма наказани за смъртта на 19-годишна родилка

Предстои съдът да се запознае с петорна съдебно-медицинска експертиза по случай за гибел на родилка преди 13 години. Съдийският състав от Софийски градски съд, както и страните по делото, ще се срещнат с направената нова петорна съдебно-медицинска експертиза, която им беше предоставена през днешния ден. Отсъствието на едно от движимостите лица също стана причина за насрочване на идващото съвещание за 7 октомври 2024 г, написа " Дарик ".

В хода на днешното съвещание като очевидец беше разпитан проф. Николай Доганов, доктор и някогашен шеф на „ Майчин дом “. Доганов уточни, че не е оперирал младата жена.

Свидетелят Любомира Димитрова не се яви на съвещанието, а арбитър Тони Гетов предложи и страните не възразиха Димитрова да бъде заличена като очевидец. Димитрова е с незнаен адрес в Швеция и не може да бъде призована, добави той.

През 2011 година 19-годишна жена ражда в АГ-болница „ Шейново “. След изписването на родилката положението ѝ се утежнява и пациентката е приета в болница на първо време в болница „ Пирогов “, а по-късно в Александровска болница. 42 дни след раждането дамата умира.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР