Предстои пореден интересен уикенд за феновете на художествената гимнастика. Следващата

...
Предстои пореден интересен уикенд за феновете на художествената гимнастика. Следващата
Коментари Харесай

Грациите ни ще търсят нови успехи този уикенд в Бърно

Предстои следващ забавен уикенд за почитателите на художествената гимнастика. Следващата цел за нашите грации е шампионат от веригата Гран При, който ще се организира в чешкия град Бърно от 7-ми до 9-ти юни.
 Гимнастичките удовлетворени от Европейското в Баку
България ще бъде показана от трите ни най-хубави самостоятелни състезателки при дамите Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн.

По стратегия грациите ни ще се борят за конкуренцията в многобоя в събота – 9-и, а в неделя – 10-и предстоят финалите на обособените уреди, където се класират първите осем най-хубави оценки от всеки апарат.

По време на форума ще се организира и съпътстващ шампионат за девойки " TART CUP ", на който няма да имаме представителка.

На девойките им следва намерено контролно съревнование в тренировърната зала на " Арена Армеец ", което ще се организира на 7-ми юни в петък от 11:00 часа.

Там присъединяване ще вземат Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Катрин Цонева, Валерия Ватова и Красимира Илиева.  Другото попълнение на народен тим девойки Никол Атанасова няма да вземе учасие заради травма.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР